14 Mayıs 2009 Perşembe

Evde Mikrodermabrazyon: Mary Kay Timewise Microdermabrasion Kit

Bugün sizlere değişik bir ürünle olan tecrübemi anlatmak istedim. Mikrodermabrazyon birçoklarımızın bildiği gibi, cildi hafifçe soyma yöntemidir. Probleme göre uygulama sıklığı gerektirir. Aynı zamanda bu süreçte kullanılması gereken belli başlı anti-aging ve güneşten korunma ürünleri de vardır



Başlıca yararları;


Daha sağlıklı, ışıldayan bir cilt,

Güneşin yan etkilerinden oluşan çizgi, lekelenme, kırşıklık, genişlemiş gözenekleri azaltma veya yoketme

Kan dolaşımını hızlandırma

Hafif akne skarlarını iyileştirme

Akne ve sivilce izlerini hafifletme veya yok etme olarak sayılabilir.

Belli başlı muayenelerde profesyonel ellerde de mikrodermabrazyon yaptırmak mümkün olmasına rağmen minimum uygulama sayısını göz önünde bulundurursak en az 1000 USD gibi bir meblağ sözkonusudur.

Hâl böyle olunca ben de hiperpigmentasyonumu ve akneden kalan küçük çukurlukları azaltmanın ekonomik yollarını araştırırken bu ürüne rastladım. henüz toplamda 1 ay kullanmasam da gözle görülür bir fark hissettim. Aynı zamanda sevgilim bile farketti ki beni en çok sevindiren nokta bu. Bende bu gazla konuyu yazayım dedim. Ancak altını çizmek isterim ki Dermalogica daily microfoliant ile birlikte kullandım.

Mary Kay (MK) bu ürünü ile iddialı olduğunu bir çok kez söyledi, vurguladı.





Ürün 2 aşamalı;

1. aşamada; Hekimlerin muayenehanede kullandıkları kristallerle aynı olan kristelli kremi ile 1-2 dakika dairesel hareketlerle peeling yapıyorsunuz

2. aşamada ise kızarıklığı alıp cildi besleyen, vitamin ve anti-oxidanlardan oluşmuş bir serum uyguluyorsunuz.

serumun yüzde bıraktığı his müthiş, sürekli yüzüne dokunmak istiyor insan. Bu serumdan sonra kendi nemlendiricimi de uyguluyorum (bu aralar Trilogy Rosehip oil kullanıyorum)


Sonuçtan çok memnunum; bu kiti haftada 2 kez uyguluyorum, sivilce olan noktalara uygulamamaya özen gösteriyorum. Türkiye'de satışı olmayan bu kiti ebayden almıştım. Ebayden ulaşması kolay bir ürün. Pembe tül çanta içinde geliyor ürün. Yanında yine nasıl uygulamanız gerektiği ile ile ilgili mini bir broşür de var :)


MK yaptığı araştırmada;

kullanan kadınların % 85'inin cilt görünümünde/tonunda genel bir düzelme, % 73'ünde ince çizgilerde azalma, % 71'inde ise daha küçük gözenekler oluştuğunu kaydetmişler.

Eğer cildinizde önemli bir gözenek problemi varsa bu ürünün çok faydalı olacağını söyleyebilirim. (naçizane önerim)

Farkındayım önemli 2 ürün var burda bahsettim ama henüz anlatmadım pek yakındaaaa....
Pin It

8 çok değerli yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Saroşcum,TR de var mı bu Mary Kay?

SaR dedi ki...

Yok cnm yazının sonunda belirtmiştim. Ebayden almak lazım.

MeyRA dedi ki...

Saremcim biliyorsun cildimde kızarmalar var, kılcal damar çatlamaları vs.Sence bu ürün benim cildime uygun olur mu?

SaR dedi ki...

Meyroş bu ürün senlik değil cnm. Senin maske türünde ürünler kullanman lazım. Kızarmalar ne tür?

rusi dedi ki...

saroşçum bende istiyorum ama daha önce ebaydan hiç alım yapmadım.birde o kadar çok satıcı varki kafam karıştı paypalde olmayınca nasıl yapacağımı şaşırdım valla:)acaba blogunda daha öncede bahsettiğin amerikadaki arkadaşın gönderebilirmi?nasıl yapsam yardımcı olursan çok sevinrim...

SaR dedi ki...

Rusicim eğer soomiden alırsan direk MK storedan alacağı için pahalı olur. Ebayde çok daha ucuzları var. Sen bana email at, ordan sana daha net yardımcı olabilirim.

Unknown dedi ki...

Bu urun artik Turkiye'de internet ustunden satiliyor. http://bakimkulubu.com an bir kac Mary Kay urunu aldim, cok hizli elime ulasti.

Unknown dedi ki...

Mary Kay urunleri Turkiye'de internet uzerinden satilmaya basladi. http://bakimkulubu.com sitesinden bir kac tane Mary Kay urunu aldim, cok hizli sekilde elime ulasti. Herkese tavsiye ederim, Mary Kay bir harika.

Blog Widget by LinkWithin