28 Mayıs 2009 Perşembe

John Freida Saç Kremi ve Serumları

Photobucket

Mükemmel şampuan ve saç kremi arama yolunda verdiğim mücadelede halâ mutlu sonda değilim. Galiba hiç bir zaman mükemmeli bulamayacağım. Zira insan hiç bir zaman kendi saçını tam anlamıyla her zaman beğenemiyor. Ya da gördüğüm çoğunluk hep bu yönde.

Neyse dalgalı saçlarım var. Aslında çok kabarık değildir ama yine de yatışmış saçlara acaip özenirim.

Bu ürünü şampuanı ve serumu ile birlikte aldım. Tuhaftır ki kendi şampuanıyla ve serumuyla kullanıldığında performansı 2 kat artıyor.

Bu ürün de(1 numara) güzel kokusu ve verdiği yumuşaklık ve parlaklık nedeniyle sadece fena değil diyebildiğim bir ürün. Yani tek başına kullanıldığında pek bir etkileyici glemedi bana. Tekrar almayı düşünmediğim ürünler arasında, kıtlıkta kalsam tercih edeceğim ürünler içinde yani. Averaj bir ürün olmaktan öteye gidemiyor benim için. Yine de ğer her gün fön çektiren biriyseniz almak çok mantıklı olabilir çünkü saçı yıpratmıyor. Serumu saçı parlatıyor parlatmasına da ısının verdiği zarara karşı ne kadar koruyor ona emin değilim!!! Frizz Ease Hair Serumu (1 ve 4 numara, renkleri farklı ama ürünler tamamen aynı) bir bezelye büyüklüğünde tüm saça dağıtmamız bekleniyor ama ben 1 şişeyi kısa sürede bitiriyorum ve nerdeyse parlaklık haricindeki diğer iddialarını gözlemliyemiyorum. Yine de hiç etkisi yok diyemem, saç uçlarım tahtaya vurayım minimum derecede kırıldı. Ama aynı anda kullandığım bir başka serum var ki; o da AVONun kırık saç uçları serumu (yorum yapsam mı zira herkes öğrendi bu serumu artık). Demem o ki bi daha bu kadar çok parayı John Freida ürünlerine vermiyciğm.

Diğer serum (sarı şişede olan 2. Numara) Frizz Ease Hair Serum Thermal Protection tek başına kullanıldığında saçı koruduğuna inandığım bir ürün yani alınası bir ürün. Amma velakin, yine de ben bu ürüne para vermektense, tüm saçıma jojoba veya hindistan cevizi yağı sürmeyi tercih ediyorum. Kuru saçlarımda söz konusu serumdan çok daha güzel etkiler yaratıyor çünkü. Neyse efenim halâ arayıştayım ve bu arayıştaki tüm ürünlerimi sizlere de bildirmek vazifemdir.

Bu çiçekleri de sevgilim almış bana, dağ ve kır çiçeklerine hayranım yaa şu güzelliğe bakın... (...yine kandırdı beni:p)

Photobucket
Photobucket

Pin It

3 çok değerli yorum:

Özge dedi ki...

Saro'şum öncelikle çiçek harika, kır çiçeklerini çok severim. İkincisi John Frieda bence vasat bir marka, sen de çok sevmiyorsun anladığım kadarıyla.

Fashioncholic Girl dedi ki...

ben de bayıldım john.f. serisine cidden güzel

ama GNC biotin shampoo da güzel // onu da bi dene (şahsen bu seriden daha çom memnun kaldım)

bu arada güzel blog // tesadüfen rastlamıştım

SaR dedi ki...

Cnm aslında GNC Biotin hep gözüme takıldı ama elim bir türlü gitmedi :) Ama deniycem en kısa zamanda. Çok teşekkür ederim bu arada :)

Blog Widget by LinkWithin