17 Temmuz 2009 Cuma

Ruj, Oje, Dudak Kalemi Uyumu

Daha önce dikkat ettiniz mi bilmiyorum ayaklarda, ellerde aynı oje rengi ruj ile birleştirip sade bir göz makyajı ile tamamlanınca çok güzel makyajı oluyor. Ben de kendim uyguladığım bir tarzı sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle hayatımda ilk kez bir Max Factor (MF) oje kullanıyorum ve sanırım bundan sonra sadece MF oje kullanacağım. Renk seçenekleri çok geniş olmasa da renklerin yoğunluğu, tırnağa sürülüşü mükemmel. Şu ana kadar en çok para verdiğim oje markası Givenchy idi (ki 6-7 yıldır almıyorum) ancak MF almak aklımın ucundan geçmemişti. Bu fuşya pembe arası rengi görünce denemek istedim. Oje 2 haftadır ayak tırnaklarımda olmasına rağmen soyulma dahi yapmadı. Bugün fotoğrafı çektikten sonra çıkardım ve diğer koyu renk ojelerde olduğu gibi tırnak kenarlarında birikme de yapmadı. Sıradan bir aseton ile rahatça çıkardım.

Photobucket

Laf aramızda :D artık golden rose, max factor ve rimmel ojelerden almak istiyorum sadece. Bu 3 marka oldukça iyi aklınızda olsun.

Neyse efeem, bu ojenin renk adı pink flame yani Türkçesiye pembe alev :) Tam da uygun bi yaklaşım olmuş

Kombinlediğim ruju daha önce tanıtmışıtım MAC Impassioned; buraya tıklayarak o yazıyı okuyabilirsiniz.

Photobucket

Aşağıdaki dudak kalemlerini www.cherryculture.com'dan başka siparişlerle birlikte 1 er Dolara almıştım. Çok kullandığım ürünler olmasa da, gece sürmek ruju belirginleştiriyor. Fiyatına göre aldığınız ürün mükemmel ötesi, yumuşacık bir dokusu var ve kalemlerin uzun olması ( 2 ve 2.3 gr) uzun süreli kullanmak anlamında. Başka siparişlerinizin yanında eğer kullannıyorsanız bu kalemleri eklemeyi unutmayın.

Photobucket

Photobucket

Öneri: Gözlerinize sadece beyaz sedefli far ve yoğun rimel uygulayın, alt kirpiklerinize de uygulayın ama hafifçe. Aynı renk ojeyi el ve ayaklarınıza sürün. Allık rengi aynı değil de varla yok arası sürülmüş bir bronzer ile tamamlayın. Açık renk bir elbise ile kullandığınızda mükemmel görüneceksiniz...

İndirim Haberi

Daha önce tanıttığım Eyeko burdan tıklayarak okuyabilirsiniz...

Büyük bir indirim yapmış burada gördüğünüz ürünleri sadece 25 Sterline veriyorlar. Kargo yok, eğer denemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Pin It

2 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

dudak kalemleri mac'e çok benziyor :)

Unknown dedi ki...

evet cnm kalite olarak da çok yakın özellikle nyx benzior. amuse da çok iyi ama

Blog Widget by LinkWithin