10 Ağustos 2009 Pazartesi

Artdeco Matt Finish Fondöten

Bana email atarak danışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, sorularını yanıtlamaktan büyük zevk alıyorum. Seden bana attığı emailde cildinin tek sorunun yağlı olmasından şikayet ettiğini söyledi ve kendine uygun bir fondöten bulamadığından yakındı. Ben de zaten bu postu yapacağımdan, burda cevap vermek istedim.
Photobucket
ARTDECO, bir Alman kozmetik markası. Ürünleri çok kaliteli, alıp da memnun kalmayacağınız bir ürün yok gibi. Ben de daha önce cildim yağlı olduğu dönemlerde kullanıp da çok memnun kaldığım bir fondöten vardı. O fondötenden artık üretilmiyor ama yılbaşında alıp da cildime uymayan bu fondöten tam da Seden'in istediği türden.
Photobucket
Bu fondöten cilde rahatça yayılıyor. Krem, jel ve sıvı arası değişik bir kıvamı var. Kapatıclığı çok az, cildi ferahlatıyor ve en az 6-8 saat mat kalmasına yardımcı oluyor. Güneş koruması da 8 faktör. En önemli özelliği de hem mat yapması hem de nemlendirici ajanlar içermesi. Fiyatı 56 TL idi ve sanırım halâ öyle. Eğer cildinizdeki tek problem yağlanma ve ufak tefek pürüzler ise, maske etkisi yapmayan ve ferahlatıcı bu fondöten size göre olabilir.
İşte fondötenin sürüldekten sonraki hali;
Photobucket
Photobucket

eğer daha çok bej alttonlarında iseniz ne yazık ki tam bir renk uyumu yakalayamayabilirsiniz. Benim denediklerimde hep bir pembe alt ton vardı :)Photobucket

Şimdilik hoşçakalın Photobucket

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin