5 Ağustos 2009 Çarşamba

Ünlülerin O'nsuz Yaşayamadığı Ürünler

Bu ünlülerle ne alıp veremediğimiz var bilmiyorum ama galiba paralı oldukları için bir çok konusunda uzman onların çevresinde olduğu için ne kullandıklarını hep merak ediyoruz...

Konuyla ilgili yapılan araştırmada (sanki bilimsel makale yazarmışım gibi hissettim birden Photobucket

Neyse :) Hollywood ünlülerinin en çok kullandığı 10 ürün bulunmuş


1. Nerdeyse herkes Creme de La Mer kullanıyormuş. Hatta bu ürün bir kült olmuş ve ünlüler arasında bağımlıklık yaratmış.

Photobucket

Creme de la Mer olağanüstü koşullar altında yaratılmıştır. Uzay fizikçisi olarak NASA’da çalışan Max Huber’in yüzü bir deney esnasında meydana gelen patlamada kimyasal yanıklara maruz kalır.
Ne bilimden ne de tıptan şifa bulamaz. Bunun üzerinde kendi kendini tedavi etmeye karar veren Huber 6000 deney ve 12 yıllık çalışmanın ardından Creme de La Mer’i icat eder.

Creme de la Mer patentli MIRACLE BROTH ™ bulunur. içeriğinde deniz algı, kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir, lesitin, C, E ve B12 vitaminleri yanında narenciye yağları, okaliptüs, buğday özü, alfaalfa ve ayçiçeği vardır. Max Huber bu mucizevi ürünün malzemelerinin aylarca belli süreçlerden geçirilmesi sonucunda amacına ulaştığını söylüyor. Creme de la mer'i üretmek en az 4 ay istiyor. Creme de la Mer’in oluşum sürecinin bu denli yavaş olması yaşamsal enerjinin ortaya çıkmasına yardım ediyor. Cildin görünümü,çizgileri ve gözenekler mucizevi şekilde iyileşiyor. Bio-fermentasyon yöntemiyle üretilen küçük bir kutudaki bu krem mucizeyi içinde barındırıyor. İlginç olan tarafı ise fabrikada dolum kısmında dahi çalışanları kremleri elleriyle kutuya doldurması.

Türkiye fiyatı ise 450 TL

2. Her ünlünün çantasında mutlaka var; nude lipgloss ama özellikle Kiehl'inki ünlü
Özellikle Jennifer Aniston'a dikkat edin sürekli nude lipgloss kullanıyor. Onun favori nude gloss markası ise maybelline

Photobucket

3. Lancôme Le Crayon Khol, Smoky Eyeliner bu göz kaleminden de kimsecikler vazgeçemiyormuş. Lily Allen da bu göz kalemine takıntılıymış.
Photobucket
Photobucket

4. Ünlüler özellikle maybelline'in the colossal rimeline bayılıyormuş. Avril Lavigne bu rimeli sürmeden önce takmak kirpik takıyormuş ve rimelle birlikte bu kirpikler benim havasına ulaşıyormuş. Bu rimelle ilgili yaptığım post için tıklayın lütfen.
Photobucket

5 numarada kaş şekillendirmek için ünlülerin kullandığı too Faced'in kaş kiti var. Slumdog Millionaire ile ünlenen Frieda Pinto bu kiti kullanıyormuş...
PhotobucketPhotobucket

6. E bir de gece kremi lazım. Özellikle Liv Tyler'ın bayıldığı Guerlain Issime Midnight Secret gece kremi ünlüler arasında oldukça popüler.
PhotobucketPhotobucket

7. Numarada ünlü mineral fondöten ID Bare var. Catherine Zeta Jones bu fondöteni kullanıyormuş. Doğalı seven ünlülerin de tercihi mineral fondöten artık...
Photobucket Photobucket

8. Ünlüler hangi allık markasını beğeniyor dersiniz? Doğru bildiniz çoğu NARS aşığı
Photobucket

9. Benim de aşık olduğum bir ürün. Daha önce tanıtmıştım; buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Kerastase oleo relax serum. Reese Witherspoon da benim gibi bu ürüne aşıkmış...
PhotobucketPhotobucket

10 numarada doğum yapan ünlüler var... Hamilelikte ve sonrasında Earth Mama-Angel Baby Organic Stretch Oil yani hamilelikte oluşan çatlakları düzelten bu organik kremi tek geçiyorlarmış. Bu marka adını Gywenth Paltrow ile duyurmuş.
Photobucket

Pin It

8 çok değerli yorum:

idil dedi ki...

mükemmelsin! =) cogunu deniyicem,makyaj ve saç dedinmi ünlülere güveniceksin,daima güzel oluyor.
özellikle gözkalemi arıyordum,bunu kesinlikle deniyicm

Adsız dedi ki...

cnm acaba bu stretch oili hangi siteden bulabileceğimizle ilgili bir fikrin var mı?bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum da =)

rusi dedi ki...

bende tam tatilden sonra ne kullansam diye düşünüyodum kerastase oleo alayım bari sitede buldum 13 ingiliz sterlini umarım beklediğim gibi çıkar sağol saroşçum...

mercan dedi ki...

ay hepsini alasım geldi:D tşkler

caramel macchiato dedi ki...

saol canım bazılarını bilmiyordum :)

SaR dedi ki...

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. İdilcim göz kalemi harika gerçekten de. Bende de var geçen ay aldım, havuza girmeden sürüyorum. Ama waterproof olmayanı da var. Gizemcim ebayi denedin mi cnm? Ruşencim fiyatı müthiş ben de alıcam o zaman burda 60 TL fiyatı. Mercan ilk yorumun galiba devamının gelmesini dilerim. Caramel güzelim her zaman... esas ben teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

Hayatım avril rimelini değiştirdi. The Great LAsh mascara kullanıyor

SaR dedi ki...

Güncelleme için teşekkür ederim :)

Blog Widget by LinkWithin