21 Ekim 2009 Çarşamba

Yağlı veya Karma Ciltlere Organik Fondöten (Organic Foundation)

Eureka Eureka diye bağıran Arşimet geldi aklıma. Yani "buldum, buldum"

Yağlı ciltlere yönelik organik fondöten buldum hem de güneş koruma faktörlü.

Physician's formula organik bir fondöten yapar da ben denemez miyim? Uzun zamandan sonra internetten aldığım bu fondöten beni mutlu etmese de yağlı ciltlerin fondöten bulma sorununa iyi gelecek bir yazı yazabiliyorum.

Bu fondöten cilde sürüldüğü anda yağı emerek cildi matlaştırıyor. Eğer hızlı sürmezseniz kuruyabiliyor. Ancak küçük miktarlarda ele alarak uygulama yapılınca yağlı ciltlerin çok seveceği, organik ve güneş koruma faktörlü bir fondöten oluyor. Fondötenin bir özelliği de renginin yüze sürünce açılması. Yani bej diye aldığınız bir fondöten sürerken daha beyaz durabiliyor. Sitesinde ise renkleri göstermediklerinden sadece renk isimlerine bakarak karar verebiliyorsunuz. Benim aldığım renk bana bir ton açık geldi örneğin. NW 25 fond. kullanan birisi olarak, doğal bej rengi bana 1 ton açık geldi haberiniz olsun ;)

Benim cildim kuruya dönük olduğundan bana pek kullanabileceğim bir fondötenmiş gibi gelmedi. Keşke cildime uysaydı çünkü hem 15 SPFli hem de organik bir fondöten benim iştahımı kabartıyordu. Eğer bu fondötenle ilgileniyorsanız ebaye bakabilirsiniz. Fiyatı 13 dolar. Koyu diye lanse edilen renkleri dahi açık kalabiliyor ama alırken buna dikkat edin.

Eureka Eureka says Archimedes

like me cos, I discovered a foundation of P.Formula. This foundation was super fit for oily or combination skin. It thoroughly adapts your skin and keep face matte. If you are suffering oil slick face your skin will love this foundation. Plus it has 15 SPF which is great too. Its formula is a quick drying formula therefore you should apply it with small dots. Sponges are not convenient with this foundation since its formula is not thick. Sponges does not give good coverage though. Be careful what shade you are going to choose because their shade descriptions are not very accurate and they don't have any swatch of foundations on their websites. I wear NW 25 for MAC foundations and natural beige shade is a tad light for my natural beige skin tone. It s 13 USD, organic, has spf 15. If you have oily or combination skin go for this foundation. Dry skin gals! This might not be your HG...

You may find it on ebay and also on their websites if you live in USA




Pin It

6 çok değerli yorum:

Güz Çiğdemi dedi ki...

harikaaa uzun zamandır girip çıkıyorum girip çıkıyorum sonunda beni mutlu eden ve bana hitap eden bi ürünle dönmüşsünüz, üstelik güneş korumalı. teşekkürler

ebvatathemua dedi ki...

20 gündür özlettin be bebek :))))

SaR dedi ki...

Güz çiğdemi, işine yaramasına çoook sevindim cnm.

Ebuş valla ben de özledim artık bu kadar ara olmaz inşallah :D Ben de çok özledim inan gerçi okuyodum ama yazamıyodum

mercan dedi ki...

bu ürünü nasıl aldın acaba internet siparişi mi?

SaR dedi ki...

Ben bir arkadaşım vasıtasıyla aldım mercancım :) ama internette de bulabilirsin

mercan dedi ki...

tşkler

Blog Widget by LinkWithin