7 Kasım 2010 Pazar

L'oreal Glamshine 6H & Maybelline Colorsensational Cream Gloss

Yeni nesil L'oreal dudak parlatıcıları yorumu ile karşınızdayım. Öncelikle bana bu yorumu yazma imkanı veren sevgili Elif hanıma çok teşekkür ederim.

Yeni glosslara gelince,

Maybelline colorsensationala bayıldım. Dokusu dudak kremi gibi, dudaktaki kalıcılığı ise ruj gibi. Sürüldüğü ilk andan itibaren dudakları çok yumuşatıyor. Kışın dudak kuruluğundan çekip de sadece krem sürebilenler bir de bu glossu denesinler. Açıkçası ben bayıldım. Bir kaç farklı renginden de edinmeyi planlıyorum. Siz de alırsanız eminim çook memnun kalacaksınız.


L'orealin 6 saat kalıcı glossu ise sulu bir parlaklık veriyor çünkü oldukça simli. Simli dudak parlatıcılıları ile aram pek iyi değil çünkü zaten sogun renkli tenimi daha da solgun gösteriyorlar. Ama glossun kalıcılığına diyecek laf bulamıyorum. Sürdüm ve mendille sildim hala yerinde duruyor. Üstelik parfüm sürmüşsünüz ve güzel kokuyorsunuz çünkü kokusu şa-ha-ne. Eğer uzun saatler aynaya bakmadan çalışıyorsanız makyajınızı tazelemeye vaktiniz yoksa bu glossu alın ve tazelemeyi unutun derim. Bu arada şunu da eklemeliyim, biraz yapışkan bir dokusu var; zaten başka şekilde aşırı derecede kalıcı olamazdı. Bir de benim dudaklarıma çıktıktan sonra biraz kuruma yaptı. Belki sadece benden dolayıdır, yine de paylaşmak istedim.





Maybelline's colorsensational lipglosses are just awesome. As u put it on your lips, they will soften up instantly so this really deserve being a very good creamgloss. It lasts more than 2 hours (with 2 coats). I love this gloss for one big reason ; it heals my dry lips.

L'oreal 6H gloss is a very glittering gloss so this is not the right gloss for me since i hate glittery lipglosses. But imho, this gloss does what it promises. It stays on lips almost 6 hours. Aaaand it smells wonderful. I love the way how it smells. It s better then my prefume :p However it is sticky and tends to dry your lips. Keeping mind that it lasts longer, i can understand that it is sticky but after 6 hours it tends to dry lips and that is not acceptable for me..

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin