6 Şubat 2011 Pazar

Perfekt Eye Perfection Gel/ Perfekt Gözaltı Kusursuzlaştırıcı Jel

Türkçe yorumlar için lütfen fotoğrafların altına bakın

I know that most of you need to conceal under eye area. Concealers are one of the most favorites of MUAs. It is fundamental for a perfect eye-makeup ;)

But it is a fact that using concealers accurately requires experience and a bit of ability :)

Perfekt has discovered a wonderful eye gel which glides on effortlessly to instantly leave the eye area with a smooth, airbrushed finish. This gel instantly smoothes eye area and can be used as an eyeshadow primer. I have MAC select cover and maybelline's concealer but up to now, I did not use them more than twice! But I fell in love with this gel as I ve used it once. It has a soothing cucumber extract to relieve puffiness and leave the eyes looking refreshed. Say goodbye to tired looking eyes. In fact this product is not a concealer but a refreshing and brightening. Basically this gel makes concealer optional!!

In its original package it has a tip applicator which makes application ultra easy. Yet you've fine lines or wrinkles, you can still confidently use this gel.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kızlar yien orijinal bir ürünle karşı karşıyayız. İnterneti aradığınızda bu ürünün çok da sevilmediğini göreceksiniz ama ben tek kelimeyle bayıldım. Bu ürünün testerını iyi ki vermişler yoksa çok eksik kalacaktım. Bu ürün nedir??

Bu ürün göz altı aydınlatıcısı, ferahlatıcı ve pürüzsüzleştiricidir. Köpük formülüyle sürmesi çok rahat. Verdiği pürüzsüz görüntü ise cabası. Tam boyunu alır almaz size bir makyaj örneği göstereceğim. Ürünü sürer sürmez çok hızlı davranmak zorundasınız yoksa kuruyor ama sürmeye alıştığınızda gerçekten harika bir ürün, üstelik ürün azmış gibi geliyor ama sadece gözaltına kullanılırsa aylar gidebilir. Doğal görünümlü bir ürün, üstelik de cildi besleyen ajanlar içeriyor. Şunu bilmek gerekir ki bu bir kapatıcı değil pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı. O açıdan tüm gözaltı kusurlarını kapatmada en iyi ürün değil. Hafif morlukları kapatabiliyor ve yorgunluk izlerini siliyor. Bir de ürünü kullanmadan önce gözaltınıza nemlendirici sürüyorsanız iyice emilmesini bekleyin derim. Kapatıcı sürme yeteneksizliğim bu ürünle tarih oldu yuppi :)

Pin It

1 çok değerli yorum:

DERYA dedi ki...

ürünün sonucunu çok merak ettim. en kısa sürede sabırsızlıkla makyaj uygulamanızı bekliyorum.

Blog Widget by LinkWithin