31 Temmuz 2011 Pazar

theFalsies Mascara in Black Drama From Maybelline

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Türkçe yorumu için biraz daha aşağıya bakın lütfen :)

Hi Gals,

In this post i ll review one of my budget beauty products; maybelline the falsies mascara.

I know short and brief reviews are always better. Ok I ll keep it short.

This mascara has a beautiful brush which helps you to achieve long lashes in one coat and volumised lashes in 2 coats. Its formula is kinda weird cos; at first i did not like this mascara at all. But I kept using it and woow; i realized that i like it more and more. Mine is not waterproof and any eyemakeup remover can take it easily off. Holds curls and it s veeryy black. I will keep buying this.

Kızlar maybelline maskaraları ile aram çok iyidir. Bu rimeli çok sevmemin en önemli nedeni koyu siyah olması ve kirpiklerin uzun süre kıvrık ve uzun kalması. Fiyat/performans ise bu rimeli her zaman alınası kılıyor. Sadece 16 TL.

Ben suya dayanıklı rimel sevmediğimden bunu da öyle aldım ve çok kolayca çıkıyor hatta tonikle bile (sakın siz denemeyin) Fırçası ile bir sürümde uzun, 2. sürümde ise dolgun kirpikler elde ettiğimi düşünüyorum. Fotoğraflar yukarıda karar sizin.

Bence kirpikleriniz kısa ve seyrek değilse bu rimeli korkmadan deneyebilirsiniz...

Pin It

5 çok değerli yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Vauv! Yok artık... Çok başarılı! Hemen alıcam Sarem'cim. Çok beğendim sende duruşunu :)

SaR dedi ki...

Canım ben de çok seviyorum bunu artık, ama ilginç olan şey kullandıkça güzelleşiyor. Evin içindeyken bir kaç kez sür, sonra daha güzel oluyor. Bir de fırçası kıvrımlı ya, üzerinde önerdiği gibi uyguluyorum ben. :)

Unknown dedi ki...

cok basarılı durmus.. bu kadar guzel olacagını dusunmezdim bu rimelin..

SaR dedi ki...

Hello Kittycim ben de düşünmedim ilk başta ama formülünün cıvıklığı kullandıkça geçti ve kullanımı, etkisi güzelleşti :)

Unknown dedi ki...

pazartesi günü sizin tavsiyenizle bu rimeli aldım gerçekten süpermiş artık hayatta pahalı rimellerle uğraşmam. teşekkürler tanıttığınız için. bende beklerim bloguma

Blog Widget by LinkWithin