14 Eylül 2011 Çarşamba

Alix Avien No: 400 Ruj ve Favori Kırmızı Rujum/ Alix Avien no:400 and INGLOT 127

Alix Avien rujumu henüz yeni aldım ama sürekli kullanasım geliyor. Neden derseniz, Nivea dudak kremi sürermişsin gibi rahat bir sürümü var. Resmen dudaklarımda kayıyor. Bir de Pembo Sakız gibi kokuyor. Ah eski Pembo çiğnediğimiz günler...

Photobucket

Bu güzel renk ve harika nemlendirme özelliklerini bir arada çok beğendim resmen renkli dudak kremi yaaaa. Hatta abartıp sık sık tazeliyorum, kokusunu duymak ve o kremden farksız yapısıyla dudaklarımı şımartıyorum. Fiyatı 12 TL

Bir de son zamanlarda RayBan wayfarer gözlüklerimle, vintage bandımla dudaklarımda çok sık kullandığım INGLOT 127 numaralı tam kırmızı rujumu paylaşayım dedim. Fiyato 30-40 TL arasında.

Daha önce de anlattığım gibi kalıclığı mükemmel, yapısı çok kaliteli. Öyle kopma, kırılma gibi şeyleri hiç yaşamadım. 2 yıldır kullanıyorum ve sık kullanmama rağmen 10'da 1 i bile bitmedi rujun. Acayip pigmentli ve kaliteli bir ruj. Her kuruşu hakediyor doğrusu. Bu arada bu rujdan öyle nemlendirme filan beklemeyin. Ama sürdükten sonra şeffaf bir dudak kremi sürerseniz hem biraz parlıyor dudaklar hem de kalıcılığından hiç ödün vermiyor. Mutlaka deneyin derim. Ruj tazeleme şansı olmayanlar için çok güzel bir seçenek. Ben bu kırmızı ruju doyasıya kullanıyorum; üstelik sana yakışmıyor diyenlere inat. Keyif benim, dudaklar benim, hayat benim. Kırmızı rujumu sürerim, keyfime bakarım oooooh :)))

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Alix Avien is a Turkish brand and is especially famous with their lipsticks and nail colors. Here is a lipstick of Alix Avien; ultra creamy and moisturizing (literally glides on my lips) and is lasting well. It is scented like a bubble gum that i love. I hope you will have chance to try Turkish Cosmetic Brands.

Today, also I shared one of my lipstick photos that I am wearing INGLOT NO: 127 a beautiful, true red. It really lasts long on any types of lips (min 6 hours I guess) and has an amazing texture. It is not moisturizing since it is matte, but if you use a transparent lip balm on it, this will not affect its performance. I love using this lipstick with my RayBan Wayfarer sunglasses and vintage hair style with min. 2 coats of mascara and lightly swiped bronzer. I enjoy using red lipsticks...

Pin It

4 çok değerli yorum:

hera dedi ki...

alix avien in rengi çok fresh görünüyor, inglot biraz ağır geldi bana. Yakışanın ne önemi var, mühim olan senin kendini iyi hissetmen :)

sevda s. dedi ki...

İkisini de çok beğendim, üstelik yakışmış bence :)

SaR dedi ki...

Canlarım çook ama çok teşekkür ederim. Kırmızı ruja bayılıyorum ben. Herkes için doğru bir kırmızı da olduğunu düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

kesinlikle herkese ait bir kırmızı mutlaka var. Bu da bence cildimizin ikinci renginden kaynaklanıyor.

Blog Widget by LinkWithin