2 Eylül 2011 Cuma

Organix Acai-Berry Avocado Shampoo&Conditioner

Please scroll down for English review of the product...

Bu konu umarım herkesin ilgisini çeker çünkü burada tanıtacağım şampuan-conditioner ikilisi oldukça başarılı.

Brezilya Keratin Bakımı yaptırdıktan sonra kuaförümün tüm ısrarlarına rağmen lanza değil Organix aldım. Daha önce de kullanmıştım Organixi ama bu sefer başka çünkü acai-berry serisi oldukça güzel. (+) lar ve (-)leri ile işte burada

(+) ları

* Mükemmel ama mükemmel bir koku tarif edilmez yaşanır. Mor renkli bir şampuan ve nefis bir koku ile banyo zevkimi 2ye katlıyor bu şampuan
* Güzel temizliyor tabi yeterince ürün kullanılırsa :)
* Nemlendirmesi benim açımdan yeterli ancak bu husus bakım kremi de kullanıldığında geçerli
* Saçı yumuşatıyor bir de ama öyle yumuş yumuş olmuyor. Bakım kremi kullanıldığında saç yumuşacık oluyor.

(-)leri

* Türkiye'de biraz pahalı eczanelerde 35-45 TL arası değişiyor; saçınızı her gün yıkayanlardansanız pek ekonomik olmayabilir
* Saçın köpürmesi için diğer şampuanlara göre daha çok ürün kullanmanız gerekir. İçinde sülfat olmayan şampuan olduğundan köpüren saçların tek sırrı bu şampuanla ne yazık ki bu :)

Bu Şampuanı Neden Almak İsteyebilirsiniz?

Güneşin ve klorlu suyun zararlı etkilerine maruz kalan saçlarınızın rengi solmuş, saçlarınız yıpranmış, mat ve bakımsız olduysa

Yaz boyunca boyalı saçlarınızın rengi solmasın istiyorsanız,

Eelektriklenmeyen saçları özlediyseniz :)

Besin ve antioksidan bakımından zengin olan egzotik Acai Berry özleri ile saçınızı kökten uca güçlendirirken, saçınızın ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Diğer etken maddeleri guava özleri ile kimyasal işlem görmüş ve yıpranmış saçları yeniden yapılandırıp canlılık kazandırırken, argan yağı ile de saçın nem dengesini koruyarak daha parlak, daha düz ve elektriklenmeyen saçlar yaratıyor.



I hope you have a chance to try this shampoo-conditioner.

Why You will LOVE It:


The acai berry avocado shampoo and conditioner has an exotic nutrient luxurious blend of antioxidant rich acai berry extract and guava to instantly nourish & enrich your hair while avocado proteins add nutrition and balance along with Moroccan argan oil to moisturize your tresses and create a shiny, smooth, frizz-free finish. The shampoo & conditioner are sulfate free, paraben free and they are organic! This product is safe for color-treated hair and is safe for all hair types.

For reference, I have damaged, dry, thick and noncolored hair. I have my hair BKT 6 months ago and I started using Organix Acai-Berry Avocado Shampoo and suddenly fell in love with.

It has an amazing scent and makes me happier while taking shower. Lathers very nice and it cleans hair and scalp very well.

In my opinion trick here is using shampoo and conditioner together. You should use them together to get better results

If you live in Europe or USA, it has a very reasonble price unlike Northern Cyprus and Turkey. So you probably won't complain about the price since a bottle is 20 € in Northern Cyprus and Turkey. However you need to use more product to clean your hair beacuse it is sulfate free. Organix won't foam like a SLS shampoo. This is the only complaint I can make. It runs out very fast :)))

Your hair will love this treat.




Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin