13 Ekim 2011 Perşembe

360 Derece Dönen Rimel: Flormar Rotating Volume Mascara

Please scroll down to see the review in English.

Kızlar bu rimeli alırken çok büyük umutlarla aldım ama şimdilik tüm beklentilerimi karşılayamadı bu rimel. 360 derece dönen bir rimeli kullanmak oldukça zor. Mekanik olarak basılı tuttuğun sürece dönmesi daha mantıklı olurdu bence. Belki birileri sesimi buradan duyar ve tepki verir.

Rimelin formülüne gelince çok hafif formülü var. Yani fırçası daha uygun olsa kesinlikle kullanımı daha kolay ve sonuçları daha güzel olurdu. Bu haliyle 2. katı sürerken kirpikleri biraz birbirine yapıştırdı. Yani rimel kullanma acemileri için çok uygun bir rimel değil ne yazık ki. Yine de aldığım sonuç fena değil. Eğer kullanma tekniği geliştirmezsem benim titreyen maskaramın yerini asla alamaz.

Gözden kolay çıkıyor ve miktar olarak fena değil. Fiyatı pek de uygun sayılmaz 29.90. Ancak iddia ettiği hacimli kirpiklerden eser yok. Hacimden çok uzunluk veriyor. İddiası olan en kısa kirpiklere dahi ulaşması sürekli dönen mekanizmasından dolayı çook zor. Gözünüze sürekli dönen bişeyi yaklaştırabilirseniz o ayrı tabi :)

Kısacası bu daha rimeli kullanışımın 3. günü. Sizleri gelişmelerden haberdar ederim (tabi bir değişiklik olursa)

Aşağıdaki videoyu tıklarsanız fırçanın nasıl döndüğünü görebilirsiniz.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Hi all international readres. As you all may know Flormar is a Turkish Brand I like a lot. They produce this 360˚ rotating volume mascara. But IMO, its mechanism needs to be revised since once you hit the button it starts rotating and does not stop unless you push the button again. I think it would be more useful if it starts rotating when I push the button and stops when i pull my finger off.

On the other hand its formula is nice and creates long lashes. It is also easily removed with any eye-makeup remover. They claim that you can even reach at shorter lashes with its wand but it is not possible with a non-stop rotating wand. So, this mascara does not help you to get fuller lashes but long lashes. This is my 3rd time with this mascara and I hopefully get use to using it before it finishes :p

Please click to see the wand in the video above.

Pin It

6 çok değerli yorum:

fürfür dedi ki...

tatlımmm senin kirpiklerini bilmesem rimell süperr derdimmm :)

SaR dedi ki...

Fürfür bebeim çok teşekkür ederim teveccühün muck xxx

mughetto dedi ki...

ben de bu rimeli denedim, yorumlara katılıyorum.. hacimden eser yok, uzunluk güzel, kirpikleri yapıştırıyor.:)

fürfür dedi ki...

gerçekler bence flormar bu rimeli satmak istiyorsa reklamına seni çıkarmalı:) abartmıyorum!!!

Tia Maria dedi ki...

Reklamı korkuç olan bir ürünün performansı için fazla bile. Ya da sizin kirpikleriniz çok güzel:)

SaR dedi ki...

Tia Maria çok teşekkür ederim canım, kirpiklerim o kadar şahane değil ortalama aslında :)

fürfür beni çok şımartıyorsun hep bulutlarda geziyorum valla :)

Blog Widget by LinkWithin