5 Ekim 2011 Çarşamba

Covergirl Mascara LashBlast Length/ Tek Tek Ayrılan Uzun Kirpikler

For English, please scroll down

Uzun uzun ve tek tek ayrılmış kirpikler için covergirl'ün bu rimelini kullanıyorum 1 yıldır. Amerika'dan gelen birileri olduğu sürece almaya devam edeceğim. Başka rimelin yapıştırdığı kirpikleri ayırmak için de kullanıyorum. Sürümü çok çok kolay, hatta bu kadar tekniksiz sürebildiğim tek rimel. Dolgunluk vermiyor tabi ama hoş bir görüntü veriyor. Özellikle de hafif makyajlı günler için çok ideal. Normal yüz yıkama köpüğüm ile çok rahat çıkarıyorum. Kirpiklerdeki hissiyatı da oldukça hafif.

Bir de 3 kat bile sürseniz sürülüyor valla. Ama dediğim gibi kirpiklerde kalınlaştırma ve hacim isterseniz bu muhtemelen aradığınız rimel değil :)

Hemen eklemeliyim ki sarı ve kolay açılabilir ambalajı da beni mutlu ediyor :D

Photobucket
Photobucket
Photobucket

This mascara is my fave lengthening mascara for a year. As you may have noticed I am a mascara junkie and have lots of mascara

Its formula is so light and you never even feel like you r wearing a mascara. Besides you can easily use its brush it is girl-friendly :p It will not thicken your lashes, nor do they claim to. I prefer to wear this mascara for my no-makeup days; a natural looking mascara, a nude lipstick and lightly dusted bronzer. I just want to say that it is easily removed (even with my face foam)

Plus I also use its brush to seperate lashes (if I fail with my another mascara)
BTW I love its yellow color and tube :)

Pin It

3 çok değerli yorum:

Unknown dedi ki...

resim çok güzel çıkmış :)

ayrıca fırçadan belli güzel bir rimel olduğu

ÖZ dedi ki...

Güzel ama çok topaklanma yapmış, bu rimelin yanında kirpik fırçası hediye etmeliler :)

SaR dedi ki...

makeme pretty canım uzunluk isteyenler için ideal bi rimel

Öznur canım topaklanma yapması normal utanıyorum söylemeye ama 1 yıldır kullanıyorum geçen yıl Eylülde almıştım da :) yoksa performansı harika :))

Blog Widget by LinkWithin