16 Kasım 2011 Çarşamba

Golden Rose WonderLash Mascara

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tek kat / 1st Coat
Photobucket
2. kat Uyguladıktan 6.5 saat sonra / Second coat after 6.5 Hours from 1st application
Photobucket

Golden Rose Wonder Lash'i denemeden önce çok iddialı olduğunu duymuştum ama bu kadar performans beklemiyordum. Üstelik sadece ilk denememde bu görüntüyü elde ettim. Fırçası yaklaşık 15-20 derece eğik olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Formülü çok başarılı. Kirpiklerinizin birbirine yapışmaması için 2. katı 2-3 saniye içinde yine sürmelisiniz. Bu resimde görülen 2. katı sadece kirpik uçlarına sürdüm. 2. katı sürdüm ve evden çıktım yaklaşık 6.5 saat sonra eve gelip 2. katın sürülü olduğu fotoğrafı çektim. Bu arada, eğer 2. katı kökten uca doğru sürseydim kirpiklerim kaşlarımın üstünde olurdu diye düşünüyorum :)

Sürmesi de kolay, kalıcılığı da var. Renginin koyu siyah olması da cabası. Benim en çok sevdiğim noktalardan biri de dove sabun ile kolayca çıkması. Bir diğer nokta da ürünün gramajı ile ilgili. Bu maskara tam 13 gram. Yani daha uzun süre kullanılabilir.
Ambalajının altın renginde olmasını sevdim. Fırçasının uzunluğu da tam ideal. Ama en çok rimeli kapatırken tam kapandığından emin olmamız için o "klik" sesini duyabilmemiz yönünde dizayn edilmiş. Benden + 1 puan. Çünkü birçoğumuz rimeli muhafaza ederken yanlışlar yapıyoruz. Bunlardan biri de rimelin tam kapandığından emin olmamak. Bu da rimelin ömrünü kısaltıyor çünkü erken kurutyor.

Bir diğer artı yönü de vitamin içermesi böylece kirpikleri derinlemesine de besliyor. Sanırım vitamin içeren rimel kullanımında kirpik kaybı daha da az oluyor.

Galiba uzun oldu yine :)
Kısaca,
Golden Rose Wonder Lash Fiyatı 17,90 TL
Rimel seçenkeleriniz arasına bunu yerleştirmelisiniz. Pişman olmazsınız benden söylemesi :)

Bir de onların ağzından duyalım rimelin özelliklerini

Mükemmel formülü, özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinize 12 kata kadar hacim kazandırır, kolay uygulanır, tüm kirpiklere ulaşarak dipten uca dolgunlaştırır, daha hacimli, daha uzun ve kıvrık bir görünüm kazandırır. Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü ile kirpiklerinizi besler ve güçlenmesine yardımcı olur. Yoğun siyah rengi derin ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar.

*Bu ürün bana Golden Rose tarafından denemem için gönderilmiştir. Yukarıdaki yorumum tamamen kendi deneyim ve görüşlerime dayanmaktadır. Tamamen yansızdır.

Hi everyone, this mascara actually doeas what it claims. Volumised, long Deep Black Lashes, + It stays put. In my last photo, I was wearing two coats of mascara and this photo was taken after 6.5 hours of first application. Therefore I can say that this mascara really stays put.

Its wand is 15˚ curved and this makes application easier. It is better to apply second coat in seconds not to stick your lashes. Besides, it consists of vitamins to nourish your lashes (prevents falling)

WONDER LASH MASCARA

Golden Rose created unique mascara that meets all expectations from a mascara.

Exclusive formula gives to your lashes up to 12x more volume with easily applicable unique fiber brush that thickens lashes from root to tip , and creates more volumed, longer and lifted lashes. Intense black color creates deep and dramatic look. Enriched perfect formula with Pro-Vitamin B5 helps to strengthen and nourish the lashes.

Packaging and wand is almost perfect. Wand is long enough to make application easier. When closing mascara you should hear that "click" voice which means that mascara is securely closed and will not get dry for months. 13 gram of mascara for 7 € (around 7 Euro) is a vey good deal for this quality. Give this a try I am you will like it.

Pin It

2 çok değerli yorum:

sevda s. dedi ki...

Denemek istiyorum :)

SaR dedi ki...

cnm deneyince haber ver :)

Blog Widget by LinkWithin