7 Aralık 2011 Çarşamba

Blistex Yeni Dudak Kremleri

Nivealarım bitince mutlaka deniycem çok leziz duruyorlar :)


Mevsimlerden kış... Artık yağmursuz geçmeyen günlere uyanıyoruz. Çoğumuz kışın bu nostaljik özelliğinden hoşlanıyoruz. Bazılarımızın ise aklı yazda kaldı. Oysa hem kışın hem de yazın tadını aynı anda çıkarabilmek ne kadar müthiş olurdu. Bu dudaklarınız için imkansız değil!

Blistex Fruit Smoothies SPF 15 - Meyve Özlü Dudak Koruyucu SPF 15 ile dudaklarınızı kışın kuru soğuğundan etkili bir şekilde korurken yazın eşsiz tatlarını hatırlatacak tropik meyvelerden de mahrum etmeyebilirsiniz.
SPF 15 özelliği ile dudaklarınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz.

Blistex Fruit Smoothies SPF 15, çilek, orman meyveleri, kavun ve tropik tatlardan oluşan 3 farklı aroması ve içeriğindeki; doğal meyve özleri, yoğun nemlendiriciler, A, B5 ve C vitaminleri ile dudaklarınıza tat katarak nemlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye, rahatlatmaya ve korumaya yardımcı olur.

Eczane, Watsons, Gratis ve Rossmannlar'da
3’ü bir arada fiyatı: 14 TL
Pin It

6 çok değerli yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

blistex kullanmıştım gerçekten çok iyi bir dudak kremi

i-life's blog dedi ki...

bu dudak kremlerini çok seviyorum ama yoğun meyve tatları bazen insanı bayabiliyor.Nivealar gibi hafif değiller malesef :(

Outlet makeup dedi ki...

tatları ve kokuları harika bunların... hele kavunlusu ımmmm =))

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

çok güzel gorunuyorlar deneyeceğim:)

kitten dedi ki...

ben de denemek istiyorum bunları ama bu meyveliler hiç nemlendirmiyor diye okudum birkaç blogda, o yüzden caydım. tek tek satılsalar kavunluyu hemen kapardım ama:)

SaR dedi ki...

cnm ben yıllardır nivea kullanıyorum çok da memnunum ama blistexin kutudaki kremini denemiştim beğenmemiştim. İNşallah bunu beğenirim diye düşünüyorum

Blog Widget by LinkWithin