9 Ocak 2012 Pazartesi

Basit Dekorasyon Fikirleri / Simple Decoration Ideas

Sadece kupa kullanarak müthiş bir görüntü yaratmış. Noel için oldukça basit uygulaması olan bir dekorasyon önerisi. Eğer girişte merdiveniniz varsa misafirleriniz için gidiş ve gelişte "tatlı" sürprizler hazırlayabilirsiniz.

A perfect x-mas decoration idea. You only need stairs, bunch of mugs, various ornaments and choclates. So easy to apply. You can even keep these mugs for any other occasions.


Sakın ama sakın reçel, salça, sos vb şeylerin cam kavanozlarını atmayın. İçine kum doldurun (doldurmasanız da olur) ve küçük mumları içine koyarak dilerseniz balkonunuzda, evinizde veya bahçenizde romantik köşeler oluşturun.

Never ever throw a jar. Fill it with sand, soil anything and put a tea light in it. Turn your garden, balcony or house a romantic place...


Şişerlerinizi de atmayın, içine çiçek, yeşillik, yapraklı bir dal koyarak harika bir görüntü elde edebilirsiniz. Ne kadar bol şişe o kadar güzel görüntü.
Collect glass bottles as many as you can. You can achieve a similar look as shown above. Put anything inside the bottle, a flower, leaf, any plant you wish


Eskiden ismi milyoncu olan, şimdilerde ise 2-3-4 TL ci olarak geçen yerlerden toplayacağınız bu kağıt abajurlardan renkli renkli alıp yukarıdaki görüntüyü yaratmanız çok kolay.

You can create a cute room decoration (for any room) with these inexpensive lanterns.


Kitabı çok olanlar her zaman kazanıyor. Okuyun ağaç yapın, kalanları masa yapın :)

You always win if you have lots of books. Use them to create an original christmas tree or pile them up for a modern table

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin