26 Ocak 2012 Perşembe

Best Foundation in 2011

Uzun zamandır benim de aşık olduğum bu fondöten yine 2011 yılında da en iyi fondöten seçildi. Aynı zamanda, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ve 2010'da da likit fondöten konusunda kazanan hiç ama hiç değişmedi.

İstinye Park Sevil ve Harvey Nichols'larda bulabilirsiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı duty freelerden de alabilirsiniz (Henüz UVsi gelmemişti ama)

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

This foundation is a winner since 2005, always my number 1. Love it. You deserve any other awards my lovely :)
Pin It

9 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

çok memnun kaldığım 2 fondotenim var,1 tane de deneyip çok beğendiğim var alınacaklar listesinde,ama üst üste iki yazın beni bir fondoten canavarına dönüştürebilir:D

SaR dedi ki...

Tatlişkom bunu denesen vazgeçemezsin zaten ben yokluktan başka fondötenlere yöneldim mesela :) Clarins ve too faced kullanıyorum onlar da güzel ama bunun gibisi yok cidden :) Aklını çelmek gibi oldu biraz hehe

Shopp-ing-bag dedi ki...

Lasting mı luminous mu desem. sanırım iksinide kullanmışsınız.

Shopp-ing-bag dedi ki...

Lasting mı luminous mu desem. sanırım iksinide kullanmışsınız.

SaR dedi ki...

Güzelim, ben yazın UV olanı (çünkü yağ kontrolü de yapıyor) tercih ederim. Ama illa ki seçim yapacaksam luminous silk foundationı tek geçerim :)
Fondötenden kalite çok önemlidir :)

Shopp-ing-bag dedi ki...

peki mac te tonun nedir , lasting de 5.5 kullanmışsın oradan tahmin etmeye çalışıcam çünkü mecbur denemeden alıcam :) çok teşk.

SaR dedi ki...

Güzelim keşke denemeden almasan. UV ile luminous un renk tonlrı çok farklı. Ben eskiden luminousta 5.5 kullanıyordum ama renk skalalarını değiştirmişler. Şimdki 5.5 benim için çok koyu kalıyor. MAC te şu anda NC 20 bana oluyor yazın da 20 ile 25 ortası oluyorum :)

bakimblog dedi ki...

benim de aklımı celdiniz :) sadece istinye park sevil'de midir? tum sevil subelerınde bulma imkanı yok mu?

SaR dedi ki...

Gamzecim kesin konuşmak istemiyorum ama sanırım yok. İstinye park çok uzak değilse bir bakın derim. Ya da size yakın sevillere telefon ile ulaşıp sorun.

Blog Widget by LinkWithin