22 Ocak 2012 Pazar

Golden Rose Powder Blush: Soft & Silky No: 2


Please scroll down to read in English

Uzun zamandır ürün yorumlayamadığımın farkındayım. Bu açığı inşallah kapatacağız :)

Golden Rose ürün yelpazesini genişletmenin yanında, ürün kalitesini artırmayı da kendisine hedef seçmiş.

Elimdeki ürünü açtığımda ilk farkettiğim şey yapısının çok yumuşak olduğu ve fırçaya kolayca gelmesi. Soft & Silky derken bunu kastetmişler kesinlikle.

Bana yollanan renk "TerraNut" şeftali alt tonlu bronzer gibi bir renk. Beyaz tenlilerin de çok rahat kullanabileceği bir renk. Yanakta duruşu çok hoş. Kullanacağınız fırça çok önemli, bence MAC 187 ile çok rahat bir sonuç elde edebilirsiniz.

Kalıcılık konusunda mükemmel diyemesem de fena değil diyorum, eskiye oranla kesinlikle daha başarılı.

Ambalajını beğenmedim ne yazık ki. Bir kısmının şefaff olması belki güzel ama ben içinde ayna olmasını tercih ederdim. Yanında fırça olan ürünleri pek sevmiyorum ama ayna benim olmazsa olmazım. Aslında düşündüm de şöyle baby stipple brush koysalar allıkların içine ne hoş olurdu :) (acaba çok şey mi istiyorum yaa? yoo olur aslında)

Fiyat/performans açısından kesinlikle güzel bir ürün. Ambalaj konusunda kadrolarına beni de almalarını çok isterdim doğrusu :)

Günün sonunda ucuz bir fiyata, kaliteli ve güzel bir ürün alıyorsunuz :)

All photographs were taken in daylight. Tüm ürünler doğal gün ışığında fotoğraflanmıştır.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


It's been long time that I couldn't review a cosmetics product. Hopefully i ll close that gap :p

Golden Rose is a devloping cosmetics company. They work hard both to improve product quality and expand product variety.

They sent this goodie to use and review it for you. When I first opened its lid, I understood what they have meant about soft&silky. This blush is really soft and silky. It has a very smooth and easy application. But be careful about the brush you are gonna use when applying it. A stipple brush will do fine. If you want to achieve a natural and pretty look, you may want to use MAC 187. "TerraNut" is a peachy bronze. This blush can compliment almost for any skin tone. lasting power needs to be improved for the ones who do not have time for touch ups during day time

When it comes to packaging I am a fussy person. I did not like this packaging idea. But, yes it is easy to carry on. However, I would prefer to see a built-in mirror (not a brush cos included brushes are generally awful). Why don't they include baby stipple brushes? :p (asking too much, uuuum no, exactly no!)

All in all, this is a good and quality product for a very reasonable price

Golden Rose, let me join your team :)


*Bu ürün bana Golden Rose tarafından gönderilmiş olup, tüm yorumlarım tarafsızdır ve tecrübelerime dayanarak yazılmıştır.
*This review is thoroughly is independent of any company and based on my personal thoughts and experiences.

Photobucket
Pin It

2 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

Bende böyle renkleri seviyorum, dogal gözüküyor ciltde : )

chfashiontrend dedi ki...

renk çok güzel cnm güle güle kullanman dileği ile.sevgiler

Blog Widget by LinkWithin