4 Ocak 2012 Çarşamba

LUXYBOX Paketini Yorumluyorum / Lierac, Rausch, MAVALA

Please scroll down to read in English... (will be published on 5th of Jan)

Herkese kocaman bir merhaba, umarım blogu geç saatte yazabildiğim için bana kızmıyorsunuzdur diyerek başlıyorum...

Sevgili T. Hanım'a kocaman teşekkürlerimi ileterek başlıyorum lafa. Çünkü KKTC'ye bu kutuyu yollayabilmek için, benim için çok uğraştı. Kendisine minettarım ve burdan kendisini öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)

Photobucket
Photobucket
İlkönce kutuyu açtım ve mis gibi bir koku ve güzel inci tanelerine rastladım:)
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kutunun içinden çıkan RAUSCH ve Lierac'a en çok annem sevindi :)
Photobucket
Photobucket

Kendisi zaten Rausch kullanıyordu ve çok memnun olduğundan yorumlarını benimle paylaşması durumunda şampuan ve saç kremini ona hediye edebileceğimi söyledim (gerçi o zaten anlatmaya dünden hevesliydi :))

İşin şakası bir yana annem bu markayı çok severek kullanıyor. Boya ve ısının yarattığı zararı düzenli kullanımda nerdeyse minimuma indirdiğini düşünüyor. Özellikle bakım kreminin etkisini çok hissediyormuş. Üründen çok az kullanmak yeterliymiş çünkü yoğun bir ürünmüş ve saçı minik bir miktarı bile harika nemlendiriyormuş. Şampuanı ise zarar görmüş saç için çok uygunmuş zira saça zarar vermeden temizliyormuş :)

İşte sevgili anneciğimin (canımın, birtanemin) ağzından dökülen sözcüklerin özeti...

Lierac'a (Intense Nuit Wrinkle Filling Night Cream) gelince, onu da son 5 gündür kullanıyor ve halinden çok mutlu hatta "cildim daha mı parlak yoksa bana mı öyle geliyor" dedi bugün :) Bu kadar kısa zamanda etkisi hissedilir mi bilinmez ama denemek ve kremin kıvamını hissetmek amaçlı sürdüm ve gerçekten yapısını çok beğendim.

cilt için iddiası "ETKİ: Kompleksi yanında detoksifiye edici (cilt hücrelerinin maruz kalabileceği maddeleri etkisiz hale getiren) ve drenaz arttırıcı ajanlar da içerir. Alg Ekstraktları ( Cyclotella) ve Magnezyum Uyandığınızda yüz bölgenizde belirgin bir rahatlama hissetmenizi sağlar ; cildinizin daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur."

Bakalım göreceğiz :)

Lierac - Mat-Chrono Emulsion ise küçük bir pakette çıktı karşıma, matlaştıran güzel bir nemlendirici. Özellikle yağlı cildi olanlar çok sevecektir çünkü gerçekten matlaştırıyor. (5 gündür alnımda deniyorum) Ve kullananların yorumlarına bakılacak olursa, geniş gözeneklere de iyi geliyormuş. Benim bu konuda söyeleyecek bişeyim yok çünkü alnımda gözeneklerim geniş değil :)

Paketten çıkan diğer ürün ise benim zaten çok sevdiğim bir marka MAVALA ama bugüne kadar ojesini denememiştim.

5 gün boyunca sürdüm üstelik base coat kullanmadım ve sararma yapıyor mu kendimce test ettim. Çünkü çoğu ojede base coat kullanmayınca kırmızı ojeler sararma yapıyor ama MAVALA hiç yapmadı. Şimdi 2 tane renk beğendim sitesinden onları almayı olanlıyorum ilk iş. Bana gelen rengi OTTOMAN, işte elimde duruşu...

 Photobucket

Photobucket

Luxybox yazısı için buraya, sitesine gitmek için ise buraya tıklayın

İşte bu ürünlerin tam boylarının ücretleri

Photobucket





Pin It

2 çok değerli yorum:

fürfür dedi ki...

sarcım öncelikle kutun hayırlı olsun:) ben luxybox hakkında birşeyler danışmak istiyordum. gelen ürünler deneme boyu mu yoksa tam boyunda mı geldi? bende lila kutuya abone olmuştum onda bir ürün tam boyunda diğerleri küçük boyutlarda geldi. ürün adeti ise 12 tane :) cevabın için şimdiden teşekkür ederimmm:)

SaR dedi ki...

Canım benim, normalde deneme boyu ürün gönderiyorlar ama bazen güzellik yapıp tam boy da gönderiyorlar :) 12 tane gelmesi ise harika bişey :)

Blog Widget by LinkWithin