6 Mart 2012 Salı

Dockers'dan 2012 Erkek Modası

Dockers çok sevdiğim bir marka hep söylerim. Tüm ürünleri de çok kaliteli. İşte yeni parçalar...







Dockers SF Khaki ile
ciddi görünün, casual hissedin


Enerjik, özgür, canlı… Dockers®’ın İlkbahar Yaz 2012 koleksiyonu, liderliğe yürüyen yeni nesil erkeklere bu heyecan dolu yolcuklarında eşlik ediyor. Modern Dockers® erkeğinin yeni favorisi ise Dockers® SF Khaki’ler.

Ofisteki bir toplantıda da, iş çıkışı arkadaşlarla gidilen bir akşam yemeğinde de, hafta sonu bruchta da aynı rahatlıkla giyilebilen Dockers® SF Khaki pantolonlar, modern erkeklerin iş ve özel hayat dengesini kurabilmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. SF Khaki, hedef çıtası yükseklerde olan genç ve modern erkeklere daha şık ve daha rafine bir görünüm sunuyor. Bel hizasının tam altına oturan SF Khaki pantolonlar, vücudu kusursuz şekilde kavrayan ve paçalara doğru zarifçe daralan temiz bir kesime sahip. Üstelik slim fit kalıplarıyla bu pantolonlar erkekleri son derece fit ve dinamik gösteriyor.

Stiline özen gösteren erkeklere ipuçları

Dockers® SF Khaki pantolonlar sayesinde sıkıcı olmadan da şık olabilir, her an her yerde stilinizle kendinizi ifade edebilirsiniz. V-yaka süveterlerle, Oxfod gömleklerle ve çok moda olan renkli ayakkabılarla birlikte giyebilirsiniz. Bir zamanlar erkek gardıroplarının en az sevileni olan kravat ise bugün bir moda aksesuarına dönüşmüş durumda. Modern kesimli kravatları, Dockers® SF Khakiler’le mükemmel şekilde kombinleyebilirsiniz.

* Basın bültenidir

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin