28 Mart 2012 Çarşamba

Levi's Erkekler İçin Bir Başkadır

En Yeni Trendler: Levi’s® 508™ ve Levi’s® 510™
Yeni sezonun ana trendi, normal bel yüksekliğine sahip tapered (paçaya doğru daralan) ve skinny jean’lerle erkeklerde rafine ve belirgin bir siluet elde etmek. Levi’s® 508™ ve Levi’s® 510™ jeanler bu trendin hakkını en iyi şekilde veriyor.

Levi’s® 508™: Paçaya doğru daralan görüntü
Ismarlama üzerine dikilmiş gibi bir görüntü veren Levi’s® 508™ jean’ler; normal kalıba, tapered (paçaya doğru daralan) paça kesimine ve uzun arka ceplere sahip. Belin tam altına oturan Levi’s® 508™,  üst kısımda rahat ve bacakta ise dar inen bir kesim sunuyor. Cepli bir gömlek, şal yakalı bir blazer ve deri ayakkabılarla birlikte giyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük bir tarz için ise vintage baskılı bir t-shirt, bir denim ceket ve kanvas ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Levi’s® 510™: Skinny jean’de son nokta
Skinny (çok dar) kesime sahip Levi’s® 510™ jeanler tam da daha dikkat çekici ya da punk rock bir tarz isteyen erkeklere göre! Koyu renk denim gömlek ya da ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Daha rafine bir görünüm için ise klasik çizgili chambray gömlekler ve deri ayakkabılarla birlikte giyebilirsiniz.

Bu sezon, temiz koyu indigo’lar ile güneşte solmuş, yıpranmış tarzda yeni yıkamaları ön plana çıkaran Levi’s®, stil, kalite ve el işçiliğinde son noktaya ulaşıyor.






Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin