4 Nisan 2012 Çarşamba

Christian Dior Petrol Mavisi Oje / C. Dior Vernis NIRVANA

Christian Dior'un parfümlerini ve gözlüklerini çok beğenirim  ama söz konusu diğer kozmetik ürünler olunca aram hiç de iyi değildir. Hatta bugün kozmetik piyasasından çekilse bana mısın demem. Bu ojeyi de bir arkadaşımda gördüm, kendisi yeşil gözlü sarışın bir çıtır olduğu için onda mükemmel duruyordu. Sonra ben ağzımı tutamayıp aa ojen çok güzel deyince bana vereyim senin olsun demez mi :) Hatta zorla verdi diyebilirim. Çok öpüyorum onu F. canım şunu bil bu oje sende daha güzel duruyor...

Ojeye gelince, pigmentli ve fırçası güzel olan bir oje. Formülü kolay sürülmeye yeterince müsait değil. Kalıclığı da orta derecede diyebilirim. Eğer bir koleksiyoncuysanız bu oje rengini koleksiyona katmak isteyebilirsiniz :)

I never buy C. Dior cosmetics but i love its perfumes and sunglasses :) This is a present from a pretty freind of mine. This is a pretty pigmented nail color and has a very nice big brush. But the formula is kinda sticky and not easily applied. IMHO there are lots of other nail colors in the market to try unless you are a collectioner :)


Pin It

3 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

bu mavi cok güzelmis! Hem cok sik, hemde güzel havadada, kapali havadada cok hos durur kesin : )

MadamB Fashion dedi ki...

Geçen yaz en çok kullandığım tonlar
madambfashion.blogspot.com

sevda s. dedi ki...

Çok güzelmiş rengi canım, güle güle kullan :)

Blog Widget by LinkWithin