2 Nisan 2012 Pazartesi

Gardropta Olması Gereken 5 Parça / 5 Must Pieces in a Closet



 Bu 5 parça ile şık olmamamanız sözkonusu bile değil kızlar. İnanmazsanız bakın :)

These 5 pieces will save your life. Trust ME :)


Beyaz bir Gömlek bu gömleği herşey ile kombinleyebilirsiniz. Kalem etek, kot şort, kot pantolon, kumaş pantolon, vs. Eğer daha flörtöz bir hava katmak isterseniz kurdeleleri ya da yeni moda bebek yakalarını da kullanabilirsiniz.

A White Shirt you may use a whirt shirt with anything, jeans, shorts, skirts, anything. Add a ribbon bow for a more flirty look.



Kalem etek: Bu parça öyle bir parça ki hem çok günlük hem çok şık hem de çok seksi olabiliyor. Tamamen sizin kombinlemenize bağlı. Kırmızı bir ruj ile seksi, kısa ve kolları katlı bir ceketle smart bir görüntü elde edebilirsiniz... Üstelik ayakkabınız ile giyeceğiniz duruma göre istediğiniz bir görüntüyü elde edebilirsiniz.

Pencil Skirt: Pair a pencil skirt with a jacket and roll up your sleeves. Apply a lipstick to look sexy. Use a pair of chunky shoes for a casual look.






Kırmızı, kolsuz elbise: Özellikle orantıları düzgün bir bayansanız kırmızı elbise ile yapamayacağınız şey yok. Şık ayakkabılar ile bir gece elbisesi. Az aksesuar ve siyah bir ceket ile günlük bir elbise haline getirebilirsiniz.

Red Shift Dress: Go cute and pretty but casual with low heels or strappy sandals and nude makeup, or slip on a jacket for a more formal or casual look.









Camel Blazer: Ceketle kullanıp şıklaştırın, ya da kollarını katlayıp pantolonlarınızın üstüne giyin salaş bir görüntü elde edin.

Camel Blazer: This sharp piece of tailoring has outfit-altering effects: It can smarten up a T-shirt and jeans in a snap, and when belted, the look shifts from take-me-seriously to downright sexy. Instyle!

 






Parlak Mavi Pantolon: Bu harika parça ile yaz kış trendy olabilirsiniz. Kısa botlarla ya da yüksek topkularla kombinleyin, kat kat giyin, istediğinizi yapın :)

Bright Blue Skinny Jeans: Pair this skinny jeans with ankle boots or high heels for a comfortable and trendy everyday look.




Sevgiyle kalın,
Love
xxx


Pin It

1 çok değerli yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

blazerım yok benım o renkte ve pantolonum ama en kısa zamnda alıcam onu oxxodan

sıyah blazerım bıle yok
aa ne ayıp

Blog Widget by LinkWithin