11 Nisan 2012 Çarşamba

Gençlik Bu Pakette: New Life Coenz QH



Çook uzun zamandır sizlere yazmak istediğim konu hakkında yazabilirim artık. Bir kaç ay önce new-life paketi elime geçtiğinde çok sevindim çünkü gıdalardan almamız gerekenlerin tamamını doğal yollarla alamadığımızı ve takviye almamız gerektiğini biliyordum.

Bana gelen paket 40 yaş üstü insanlara önerildiğinden paketi 40. yaşını kutlayana bir arkadaşıma verdim, ilk paketi bitirmiş 2. paketi de almış hatta. Halinden oldukça memnun...

Bildiğiniz gibi CoQ10 anti-aging için önemli bir unsur. Bu kapsüllerde CoQ10’i aktif hale dönüştürülmüş ve kırışıklıklarla daha hızlı ve etkili savaşmak için kapsüllerin içinde Ubiquinol formundadır.

Müşteri temsilcileri de sıcak kanlı ve yardımsever 0800 261 55 15 (ücretsiz)

Bu arada sanmayın ki sadece cildiniz gençleşecek!

CoQ10 hücre enerjisinden sorumlu olan kalp, beyin ve damar sağlığında çok güçlü bir anti-oksidandır. Kalbin kan pompalamasından zihinsel aktivitelere kadar günlük fonksiyonların tamamında ihtiyaç duyulan enerji hücrelerde üretilen adenozin trifosfat (ATP) tarafından sağlanır ve bu mitokondrilerin görevidir. ATP üretebilmek için de CoQ10 e ihtiyaç duyulur. ÇÜNKÜ tüketilen besinlerle besin destek ürünleri alınmış olsa bile vücut tamamını kullanamaz. İşte burası çok önemli:

CoQ10 vücuttaki bir enzim tarafından Ubiquinon formundan Ubiquinol formuna dönüştürerek kullanılmaktadır. Sitesine gitmek için tık









Biraz da firmadan bahsedelim,

Sifar ilaçları 40 yıldır Türkiye Sağlık Sektöründe ve sayısız ödüller almış bir marka. Üstelik Kanada'da bulunan uluslarası bir programda tüm ürünleri 5 yıldızlı kalite almış olan saygın bir kuruluş.

New Life, besin destek ürünleri pazarında Türk İlaç Sektörü'nün saygın ismi Sifar İlaçları'nın güvenirliğini temsil etmektedir. Sifar İlaçları olarak hedefimiz, geçmişten kazandığımız tecrübelerimizi ve ilaç sektöründeki bilgilerimizi, yenilikçi ruhumuz ve dinamik yapımız sayesinde sağlığın bu yeni alanına uygulamaktır.


Nedir peki bu kapsüller, ne işe yarar?

Neden New Life CoEnz QH?
  • CoEnz QH, CoQ10’i aktif hale dönüşmüş Ubiquinol formunda vermektedir.
  • Tablet veya toz formdaki CoQ10 ürünlerinin etkili olabilmesi için, yağlı bir ortama ihtiyaç vardır. CoEnz QH, Ubiquinol formda olduğundan yağlı bir ortama gerek duymadan etkili olmaktadır.
  • Kapsüller, balık jelatininden elde edilmiştir.
  • Kaneka QH patentli formülünü içermektedir.
Kullanım Önerisi:
Günde 1-2 kapsül, ana öğünle birlikte alınız. Çiğnemeyiniz.

Uyarıları:
Hamile ve hamile kalmak isteyen bayanlar doktora danışmadan bu ürünü kullanmamalıdırlar.



Bu ürünler bana denemem amaçlı gönderilmiştir. 


Pin It

1 çok değerli yorum:

bakimblog dedi ki...

ben de 40 yas ustu oldugu icin once anneme vermıstım ama doktoru da onay vermesıne ragmen kullanmaktan vazgectı. Ofisten arkadasıma verdım ben de :) simdi geri dönüslerini bekliyorum :)

Blog Widget by LinkWithin