27 Nisan 2012 Cuma

La Roche Posay'in Sivilcelere Çözüm Önerisi

Genç Kızlar, Erkekler... Lütfen Sivilceniz Var Diye Dert Etmeyin... Herşeyin bir çözümü var. Lütfen okuyun...


EFFACLAR K
Siyah Noktalar Sorun Olmaktan Çıkıyor!

Siyah Noktalı Yağlı Ciltler İçin Günlük Yenileyici Bakım Kremi

Kapalı gözenekler ve düzensiz cilt görünümü için günlük yenileyici bakımdır. İçerdiği La Roche – Posay Termal Suyu sayesinde cildin hassasiyetine özen gösterir.

Siyah noktalı yağlı ciltler için günlük yenileyici bakım kremi                                            
30 ml için Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 47,90 TL


EFFACLAR A.I.
Ani Sivilceler Güzelliğinizi Gölgelemesin!


Sivilceler İçin Lokal Bakım Kremi

Effaclar A.I. aniden ortaya çıkan sivilcelerin ve ciltte oluşan lekelenmelerin oluşumunun önlenmesine yardımcı lokal yoğun cilt bakım kremidir. Kusurları derinden yok etmeye ve kalıcı izlerin oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Cilt bozukluklarının görünümü hafifler. Cilt yüzeyi daha düzgün bir hale gelir. İçerdiği La Roche – Posay Termal Suyu sayesinde cildin hassasiyetine özen gösterir.



Sivilceler İçin Lokal Bakım Kremi
EFFACLAR A.I.
15 ml için Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 40,5 TL


 
Dermatologlar tarafından en çok reçetelenen akne serisi EFFACLAR ile tanışın!
EFFACLAR GEL
Yağlı ve Sivilceli Ciltleri Germeden Temizleyin!


Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler için Temizleyici Jel

Effaclar Gel, sabunsuz ve boyasız formülü ile cildi tahriş etmeden ve kurutmadan derinlemesine temizler. cildin aşırı yağ üretimini dengeler ve bakteri oluşumunu engeller. Cilde uygun PH’ı ile gerginlik hissi yaratmaz. Mikro soyma sayesinde cildi tahriş etmeden yeniler. Cilt pürüzleri, siyah noktalar ve sivilceler gibi cilt problemlerinin giderilmesinde etkilidir. Yağlı ciltlere uyumu dermatologlar tarafından test edilmiştir. İçerdiği La Roche – Posay Termal Suyu sayesinde cildin hassasiyetine özen gösterir.

Yağlı ve Hassas Ciltler için Temizleyici Jel
EFFACLAR GEL
200 ml için Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 39,5 TL

La Roche-Posay, Doğa Koleji öğrencilerine cilt sorunları ve çözümleri hakkında seminer verdi


Cilt sağlığı, sorunlu ciltlerin bakımı ve temizliği konusunda bir dizi seminer başlatan La-Roche-Posay, aktiviteyi Doğa Koleji öğrencileri ile eğlenceli bir ortamda gerçekleştirdi. Doğa Koleji öğrencileri, seminerde cilt sorunları ve bunların çözümleri ile doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi aldı.


La Roche-Posay, gençlere yönelik, sorunlu ciltlerin temizlik ve bakımı konusunda farkındalık yaratmak için yürüteceği seminerlerin ilkini 8 Mart Perşembe günü Doğa Koleji Ataşehir Kampüsü’nde, ikincisini ise 12 Nisan Perşembe günü Üsküdar Doğa Koleji’nde gerçekleştirdi. Liseli gençlerle buluşan uzmanlar, düzenlenen etkinlikte öğrencilere hem bilgilendirici hem de eğlenceli dakikalar yaşattı. Dermatolog katılımı ile oldukça renkli sunumlar gerçekleştirildi.

Seminerlerde, cilt sorunlarıyla en çok karşılaşılan yaşlar olarak ergenlik dönemine işaret edilirken, stresten uzak bir yaşam, doğru beslenme ve uygun ürünlerle bu sorunların kolayca çözülebileceği, örneklerle, bilimsel olarak öğrencilere anlatıldı.

Bu seminerler sayesinde Doğa Koleji öğrencileri, cilt sorunlarının nereden çıktığını ve oluşum nedenlerini de öğrendiler. Ergenlikte cilt sorunlarının tedavisi konusunda doğru bilinen yanlışlar gibi herkesin merak ettiği sorularına cevap bulan Doğa Koleji öğrencileri konferans sonrasında, La Roche-Posay’nin düzenlediği yarışmalar ile öğrenirken eğlenceli dakikalar geçirdiler. 




Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin