16 Temmuz 2012 Pazartesi

Make Up For Ever HD Fondöten

Please scroll down to read this review in English

HD fondötenler günümüzdeki en meşhur makyaj ürünlerinden biri. Özellikle TV ve fotoğraf çekimlerinde sıkça kullanılıyor. MUFE de bu konudaki en ünlü fondötenlerden birini yarattı. Yapısı oldukça hafif olan bu fondöteni sürdüğünüze sanki yüze düzgün dağılmayacakmış gibi görünüyor. Oysa sürüldüğü andan itibaren çok doğal duruyor. Sephora'ya gelir gelmez standtan aldığım ilk ürün şu an elimdeki üründür. Direk gittim ve rengimi buldum. NC20-NC25 tonlarına uygun olan bu renk bende sanki bişey sürmemişim görüntüsü yaratıyor. ELF'in şurdaki fırçasını kullanıyorum uygulamak için. Ürünün yapısı yumuşak ve likit olduğu için uygulaması süper kolay. Ancak problemli ciltlerde tam bir kapatıcılık için 3-4 damla gerekiyor. Aksi halde problemsiz veya az problemli ciltlerde 2 damlası harikalar yaratabilir. Şunu da söylemeliyim ki şişesi harika çok rahat kullanılıyor ve hijyen de cabası. Tam yaz fondöteni oldu benim için çünkü terleyen yüzde sivilce çıkarmıyor. (Bu aralar hissedilen sıcaklık 50 lerde geziyor Kıbrıs'ta)

Sadece sephoralarda satılan bu fondöten 85 TL. Benim karma cildimde en minik bir problem bile yaratmadı. Sivilcelenme ya da yağlanma gibi (3 aydır kullanıyorum)

Bu arada ürünün özelliklerinde cildin üst katmanını nemlendirdiği ve makyajın kolay uygulanmasına yardım eden ajanlar bulunduğu yazıyor. Ben onu bunu bilmem de cildi çok nemlendirmese de kurutmadığını ve kolay uygulandığını söyleyebilirim.


Özetleyelim hemen kafalar karışmasın















Make Up For Ever HD Foundation (in English)

HD foundations are really popular nowadays. This foundation is mainly used by makeup artists for models, celebrities etc. since it is amazing if you take photos or work in TV. Beside, mature skins can easily use these HD foundtions.

This is foundation is really nice. The finish is dewy and the coverage is good. My skin is combination in summer times and no break-outs for 3 months. This foundation does not settle in fine lines and look really natural. I use 3-4 pumps to achieve a full coverage. 2 Pumps is enough for any other skins which has a little or no problems. Bottle is user-friendly and hygienic. I use ELF Brush to apply this. It says that it moisturizes upper layer of skin to make application easier and I definitely agree with this. Application is really easy. The shade i m using is N120 and is suitable for nc20-25. All in all this goes on smooth and silky and with a full coverage without heavy feeling. Besides it is not very expensive like any other high-end brands. (this is 40 Euro here and yes other high-end brands are more expensive)

Let's summarize














Sevgiyle kalın,
Love,
Photobucket
Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin