11 Temmuz 2012 Çarşamba

Rival de Loop Base Coat for Nails

Please scroll down to read in English.

Kızlar ben bir rival de loop hayranı oldum çıktım, herşeyi deneyesim var inanın. Bu base coat ile tanışalı 1 ay oluyor. Şimdiye kadar kullandığım en ilginç tırnak koruyucu (base coat'a Türkçe bi karşılık bulamadım :p). Sürdüğünüz an 2-3 saniye için süper mat bir taban oluşturuyor. Onun üzerine ojeyi kolayca sürebiliyorsunuz. Ojenin parlaklığını almıyor kesinlikle ancak kırmızı ojelere karşı Sally Hansen kadar korumadığını söylemeliyim. Yine de eğer Sally Hansen'a 20 TL vermek istemiyorsanız 2 kat bu astardan sürüp tırnaklarınızı kırmızı ya da daha koyu ojelere karşı koruyabilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 3 TL ve  Rossmanlarda satılıyor. Bu arada yeni aldığım alix avien ojemin ilk katta verdiği sonuç çook şaşırtıcı bakar mısınız?


Hello Gals,

Today the product i m going to review is a base coat for nails which is pretty useful and efficient. As you apply it on the nail, it immadiately turns into a super-matte base which helps you to apply polishes easier. However you should use minimum 2 coats to prevent nails turning into yellow. This base coat is sold in Rossman stores (around 1 Euro).  Although this product is inexpensive and efficient i may not prefer to buy it again, since i m pretty happy with my Sally Hansen base-top coats (Yes i am willing to pay more)

The nail polish you see above is a Turkish brand which is sold in Turkey. Alix Avien is really good at producing nail polishes and lipsticks for inexpensive prices.

Please come back

xxx

Photobucket

Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin