3 Ekim 2012 Çarşamba

Eylül'de Bitenler / Used up Products in September




1. Organix Renewing Moroccan Argan Oil

Nemsiz, kuru ve yıpranmış bir saçın başına gelebilecek en güzel şey nedir diye sorsalar; Organix argan yağı derim. Daha önce çok saç ürünü kullandım, bitirdim ama hiç böyle güzel bir tedavi görmedim.

2006-20011 yılları arasında kendime dikkat etmediğimden dolayı Demir stoklarımı tamamen tüketmiştim (2011 Haziranda bayılınca anladım) Vücudumda hiç demir kalmamış!. Saçlarımı nerdeyse kaybetmek üzereydim.

1.5 yıldır demir hapları alıyorum, neyseki şimdilik stoklarım ve seviyelerim daha iyi. İşte o dönemde aşırı kuruyan ve yer yer azalan saçlarımı demir ilacım ve bu yağ ile doldurdum. O yüzden benim vazgeçilmezlerim arasında bu yağ.

Saçımı yumuşacık yapmasının yanında, saç telimi de yeniledi. Saçım kırılmadı ve esneklik kazandı. Üstelik 30 ML si 1 yıldan uzun süre gitti. Ne diyebilirim kızlar. Eğer saçlarınız kuru ve elastikiyetini yitirmiş, yıpranmış saçlar ise alın farkını görün.

Fiyatı 50 TL ama en az 1 yıl gidiyor.

2. Soft and Gentle Deodorant

Kokusu mükemmel olsa da, hiçbir koruyucluğu yok. Bir daha almayı düşünmüyorum. Zaten kendisini vücut deodorantı olarak kullandım.

3. Yves Rocher Tonik

Okumak için tık tık

4. Make Up For Ever

Yazısı burada

Bugünlük benden bu kadar :)

Sevgiyle Kalın
Photobucket

Pin It

2 çok değerli yorum:

Unknown dedi ki...

Argan yağının zaten çabuk yağlanan saçlarımın yaglanma hızını arttırmasından korkuyorum. Yoksa kokusu, yumusaklıgı falan cok hosuma gitmiştir benim de hep.

gorgeousofmyworld.blogspot.com

Culturella dedi ki...

Organix Renewing Moroccan Argan Oil - nerede bulabiliriz acaba? hangi mağazalarda satılıyor? benim saçlarım da çok kuru ve nemsiz..bu ürünü ben de kullanmak istiyorum..çünkü başka hiçbir krem yada bakım ürünü fayda etmedi..

Blog Widget by LinkWithin