14 Ekim 2012 Pazar

Golden Rose Mineral Terracotta Powder

Geçen gün sizlere golden rose'un bu pudra haberini vermiştim. Sevgili Burçin benim bu ürüne gösterdiğim ilgi ve beğeniye sessiz kalmayarak bana bu üründen bir tane gönderdi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Burdan kucak dolusu sevgiler ona :)

Ürüne gelince,

Pudra benim düşündüğümden de güzel, Too Faced'in Snow Bunny'si tadında ama aydınlatıcıya daha yakın :)

İki taraflı bu pudranın ister iki rengini ayrı ayrı ister karıştırarark kullanabilirsiniz. Kıvamı çok yumuşak bence. Bu da fırçaya alınmasını kolaylaştırıyor. Eğer benim gibi NC 25 renklerindeyseniz özellikle kışın ve sonbaharda çok severek kullanırsınız. Bu renk çok sağlıklı bir ışıltı katıyor cilde. Üstelik içinde sim filan da yok :) Ben aydınlatıcı kısmını göz pınarlarına da kullandım. Üstelik kaş altlarında bile güzel durdu bende :) Ya sevdim işte ben bu ürünü :) Hem bronzer hem aydınlatıcı :D

Ama önerilerim de var tabi...

Ambalajı biraz daha feminen olabilirdi mesela. Ya da şeffaf kapak yerine ayna olsa süper olurdu. Bir de bronzera daha yakın olan taraf daha koyu olsa nerdeyse mükemmel olurdu :)



Aşağıdaki fotoğrafta iki tarafın karışımı var



Golden Rose'un kullanım önerisi


Doğada bulunan mika, silika, kaolin, manganez ve magnezyum gibi çeşitli mineraller içeren Golden Rose Mineral Terracotta Pudra, kusursuz güzellik trendine öncülük edecek. İçeriğindeki doğal ve saf minerallerle cilde zararlı çevre faktörlerine karşı bir bariyer oluşturan Golden Rose Mineral Terracotta Pudra’nın oluşturduğu ipeksi ve ışıltılı görünüme inanamayacaksınız.

Golden Rose Mineral Terracotta Pudra serisi bronz renginin yanı sıra doğal tonlardan oluşan 6 farklı renk seçeneğine sahiptir. Fırça ile uygulandığında kusurları örten doğal bir görünüm elde edilirken, sünger ile uygulamasında daha kalıcı ve ekstra kapatıcı görünüme kavuşacaksınız.




Sevgilerimle,
Mükemmel bir pazar geçirin,

Pin It

4 çok değerli yorum:

What's Next dedi ki...

güzel bir ürüne benziyor, ikisi bir arada olduğu için ve doğal gözüktüğü için ciltte beklentilerimi karşılıyor gibi.. denemeyi düşünüyorum :)

Unknown dedi ki...

golden rose markasının eye liner ini çok severek kullanıyorum, ama bu ürünü hiç denememiştim

hepsisatista.blogspot.com

Vanessa Mercado dedi ki...

Great post! :) I'm your new Follower! I hope you'll visit my blog sometimes.. Thank you so much!!
Kisses from VV!!

Aysegul Uluc dedi ki...

Çok hoş gözüküyo.Sevgiler..

http://www.stylishtimes.net/

Blog Widget by LinkWithin