26 Kasım 2012 Pazartesi

MiLANi Bronzer: SOLEIL



On bare skin/ Makyajsız tende




Bugün çok severek kullanmaya devam ettiğim bir bronzerı anlatıyorum :)

Bu bronzerı cherryculture dan sipariş ettim ve çok da mutluyum bunun için.

Yüzüme kattığı ışıltı harika! Özellikle de yaz gece makyajlarımın vazgeçilmezi. Hele yaz aylarında süper (Kıbrıs'a kış gelmedi de henüz. Yaz yeni bitti sayılır!)

Ürünün ambalajından bahsedelim biraz, kapağı çok kolay açılmıyor ve aynayı kullanabilmek için ürünün üzerine kapağı çekmek zorundasınız. Yani ürün ve ayna anda kullanılmıyor malesef. Ürünle gelen fırça MAC 187 kadar olmasa da çok kullanışlı. Ben bu bronzerı ya MAC 187 ya da MAC 150 ile kullanıyorum. Bence en uygun fırçalar bunlar.

Ürünün kalıclığı öyle pek parlak değil. Hatta vasat düzeyde ama ışıltısını çok beğeniyorum. Bir de erken biten bir ürüne pek benzemiyor :) Kısacası severek kullanıyorum ama yeniden almam gibi geliyor. Bitene kadar hevesimi almış olurum. E ne de olsa raflarda bekleyen binlerce bronzer var :D

I love milani products. They always produce good make-up products. Again I liked their bronzer and how it looks on my NC 20 skin. It gives a nice golden glow. This is especially for fair and fair medium skinned girls. I prefer to use MAC 187 or MAC 150 to apply it because its texture is not soft and these brushes help me to achieve a natural look. Particularly 187 is my fave for this bronzer.

What I did not like is its package. It is not a user friendly package since it does not allow you to use the bronzer and the mirror at the same time. Besides it is not a long-lasting bronzer which may be a problem for girls who do not have time for touch ups.

All in all this is a good bronzer for 10 USD and I do not think to buy this again because it will last for ages :D and there are plenty of bronzers in the market.

Much Love,
xxx
Photobucket


Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin