26 Nisan 2013 Cuma

Gelin Adaylarına 2013 Trend Raporu


Elbette her gelin güzeldir. Ancak  “ben güzel olmakla yetinemem, gelinliğimde modadan esintiler de olmalı” diyor olabilirsiniz. Dugun.com’un düğün mekanı, organizasyon ve düğün fotoğrafçıları gibi pek çok faydalı konuda derlediklerinden biri olan gelinlik konusunda, 2013 trendlerine göz atmalısınız.



Danteller Geri Döndü
Bu bu baharda, yazın ve hatta önümüzdeki kış... Birçok tasarımcı ve markanın yeni gelinlik katologlarında danteller uçuşuyor. Geçen baharda masalsı bir düğünle evlenen Kate Middleton’un Sarah Burton tarafından tasarlanan efsanevi gelinliğinden sonra tüm dünyadaki gelinlerin bir numaralı tercihi olmaya başlayan dantel gelinliğe zengin bir görüntü katıyor.

Bronz Bir Omuz
Straplez sizce de biraz sıkıcı olmaya başlamadı mı? Gelinlik tasarımcıları da böyle düşünüyor olmalılar ki, bu sene gelinlik modellerinde straplez olduğu kadar tek omuzu açıkta bırakan gelinlikler de mevcut. Askısız ya da tek askılı gelinlikler, bronz omuzlarınızı açıkta bırakacak şekilde kullanın. Ferahlığı ve rahatlığı bir yana, harika bir tarz yakalamanız kaçınılmaz. Tek omuzu açıkta bırakan gelinliklerden kullanan cesur gelinlerden olmanız dileğiyle...

Kemerle İncelik Efekti
Eğer vücudunuza güveniyorsanız, ince belli ve kemerli gelinlik modellerine mutlaka göz atmalısınız. Saten, kadife, taşlı, ya da renkli gelin kuşakları vücudunuzu orantılı gösterecek ve tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Vücudunuzun tüm hatlarını göz önüne çıkartacak bu gelinlikler ile şıklığı yakalamamanız mümkün değil.

Vintage Esintiler
Ellili yıllar dekorasyonda oldugu gibi gelinlikte de geri döndü. Açın bakalım anneannelerin sandıklarını. Vintage akımına kapılan bir gelin olmak için gelinliğinizin kabarık eteği ayak bileğinizden bir karış yukarıda bitmeli. Bir de küçük dantel eldivenler takarsanız, bir anda tamamsınız.

Daha Fazlası Düğün.com’da
Daha fazla, dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse buyrun Dugun.com’un davetiye, nikah şekeri, damatlık ve gelin saçı gibi pek çok konuda fikir veren sayfalarına... Yeni evlenecek çiftlerin ihtiyacı olan herşeyi bir tık yakınlarına getirmek amacıyla kurulmuş olan bu portalda gelinlik modelleri arasında kendinizi kaybedebilir; şehrinizdeki en iyi gelinlik firmalarından fiyat, randevu ve bilgi alabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pin It

1 çok değerli yorum:

rusi dedi ki...

bu sene evlenecek biri olarak faydalı bir post aldım ama ben gelinliği umarım severek giyinebilirim.benimde artık bir blogum var bende beklerim:)
http://ruschenn.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin