4 Temmuz 2013 Perşembe

Wet n Wild Lipstick (Ruj): Salsa Lessons Swatch! Kıpkırmızı Bir Ruj

Scroll Down to read in English

Wet n Wild ucuz ve bir o kadar kaliteli ürünleriyle beni şaşırtmaya devam ediyor. Son aldığım rujun rengi benlik olmasa da dokusu sürüşü verdiği nem nerdeyse benzersiz. Ömrümde bu kadar nemlendirici rujum olmadı... yüzlerce rujum olmasına rağmen...

Ayrıca rujun en büyük artılarından biri de dudaktaki kusurları çok güzel örtmesi ve nemlendirici özelliği yüksek olmasına rağmen harika bir kalıclığı olması.

Salsa Lessons gerçek bir kırmızı, özellikle beyaz tenlilerde çok güzel duracağını düşünüyorum

İşte MEGA SHIELD™ LIP COLOR SPF 15 dudaklarımdaki duruşu... (tüm fotoğrafla fllaşsız ve gün ışığında çekilmektedir)






SPF 15i olmasına ise bayıldım şimdi almayı planladığım bir kaç rengi daha var.


A very brief review:

This is one of the best lipstick on the market. So moisturizing, spf 15, amazingly soft and easy to apply, very pigmented and long lasting and for a decent price. I also noticed that, this lipstick hides all imperfections and lines on my lips.

"Color, comfort, and care! Luxurious color delivers hours of sheer-to-moderate coverage that glides on buttery-soft for a smooth, moist-looking pout. Lips are pampered with Vitamin E, Amino Acids, Avocado Oil, and Rice Bran Oil that moisturize and condition for silky, soft comfort. And with SPF 15, lips are cared for and protected from harmful UVB rays."

It say sheer to moderate but  it s quite pigmented! And it really glides like you feel doing something good for your lips :D

You have to buy one and experience this luxurious feeling

Love,
Sevgiyle Kalın,

 photo fash-001.jpg
Pin It

0 çok değerli yorum:

Blog Widget by LinkWithin