31 Ağustos 2013 Cumartesi

Nivea: Duşta Vücut Kremi

Tüm izleyicilerimden büyük özürler dileyerek yazıma başlıyorum. Yazın dahi yoğun bir iş temposunda olduğumdan ne yazık ki bloguma az vakit ayırabiliyorum.  Bu arada bölüm başkanı olduğumu da sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Sizleri yazısız bıraktığım için lütfen beni affedin :)

Neyse gelelim günün ürününe,

Bu sıcak yaz günlerinde günde bir kaç kez yıkanmak ve vücudu nemlendirmek durumunda olduğumuzu da biliyorum.

Ben yıllardır baby oil kullanan ve bundan çok memnun birisi olarak, bir gün markette gezinirken Nivea'nın bu ürünü gözümün içine girdi, şimdi benim gibi bir alış-veriş manyağının (canavar diyemiyorum çok hafif kalıyor sanki :)) bunu görüp de almaması olmazdı. Nitekim aldım! Eve gelir gelmez denedim (anında denemezsem bi yerim şişer mazallah)

Bu arada markette acaba mavisi mi beyazı mı diye bi 10 dakika geçirdim sanırım :D





Ürünün yapısı sıvımsı bir krem gibi, az bir miktarı tüm vücut için yeterli. Önce duşu kapatıp tüm vücudunuz ıslakken heryerinize normal krem sürer gibi yediriyorsunuz. Sonra da suyla durulanıyorsunuz. Veee işte mis gibi kokuyorsunuz. Bebek yağının yağlı ve parlak görüntüsü her zaman istediğiniz görüntü olmayabilir, böyle bir durumda artık vazgeçilmezim Nivea Duşta Vücut Kremi

Ben Kıbrıs'tan 15 TL'ye aldım eminim Türkiye'de daha ucuzdur. Bu arada bir şişesi oldukça uzun zaman gidiyor...

Herkese keyifli haftasonları
 photo fash-001.jpg


Pin It

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Saçlarınıza bir İyilik Yapın: Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor




Yıllar önce İngiltere'den getirtmiştim bu harika ürünü... Sonra da fırsat olmadığından alamamıştım. Neyse ki artık Türkiye'de de var.

3 dakikanın içinde bir ürün saçı ne kadar yumuşatabilirse o kadar yumuşatıyor. Yapısı kremsi ve elinize aldığınız andan itibaren saçınız için iyi birşey yapıyor olduğunuzu hissediyorsunuz. Benim saçlarım oldukça kuru olmasına rağmen benimkileri inanılmaz yumuşatıyor. Uçlarına da organix argan yağı sürüyorum, gelsin yumuşacık saçlar :)

Elektriklenmeyi de alıyor. Ayrıca ciddi bir bakım uyguluyor bence. İçeriğindeki balm mint (aşağıya bakın, melisa otu olarak biliniyor) saçlara nüfus ederek yoğun bir bakım uyguluyor ve daha ilk kulanımdan siz bunu farkediyorsunuz. Zaten yıllardır çok satan ve fanatik grubu olan bir ürün. Bu ürün diğer market markalarından çok çok farklı...




Siz bu ürünü alın kullanın... sonra 2 hafta kullanmayın ve yine kullanın. O zaman farkı göreceksiniz. Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz :) Saçınız için ne istiyorsunuz? Hacim?, Nem ve Hasar Giderme? Renk koruma? Uzun Saç Bakımı? 3 minute miracle serisinde her ihtiyaca bir cevap var... ürününüzü ona göre seçebilirsiniz.

Benim kullandığım ürün hasar görmüş kuru saçlar için olan

Bir bilgi: Aussie Avusturalyalılar için kullanılan bir kısaltmadır.

Not: Ürünü aldığınızda kapağını açarak kullanmanızı tavsiye ederim. Ucundaki koruma bandını çıkararak da kullanabilirsiniz ancak banyoda içine su kaçabilir...

Bayramda benimle olmaya devam edin....

Yarın: Duşta Vücut Kremi Nivea

Sevgilerimle,
 photo fash-001.jpg
Pin It

Blog Widget by LinkWithin