9 Eylül 2012 Pazar

Bitirdiklerim / Used Up Products



1. Moroccan Argan Oil Shampoo: This shampoo is in my top 3 favorite. I love it. It does what it claims.   I have very frizz-prone, wavy, coarse hair that is prone to breakage. This shampoo cleans my hair (no better than live clean shampoo) nice and leaves my hair soft and supple. However it is really expensive which makes me sad :( Shampoo is not a foamy one since it has no sls (sodium laureth sulfate). But i really like this shampoo although its texture is more liquidish than any other shampoos which makes it faster to finish. 

2. Marks and Spencer Magnolia Shower Cream: This was one of the worst shower creams I ve ever used. Fragrance was not pleasant. It was not foamy at all. I am definitely not buying this again

3. The Body Shop Nutriganics Facial Wash: Click to read the review here. I ve been using this since they have launced it :)

4. Live Clean Argan Oil Shampoo: Best argan oil shampoo. Click to read my review

5. Live Clean Argan Oil Hair Mask: This mask was a good one a small amount is enough for even long hair. Makes hair smoother and feels good. It is not very pricey (10 Euro) here but i think i am not going to buy it again because i am looking for a intense treatment for my hair. Personally I prefer to buy Aphogee 2 minute Keratin Reconstructor instead of this. But if your hair is not very damaged (my hair is terrible) you should try this for really smooth hair :)

Türkçe Yorumlarım

1. Moroccan Argan Oil Shampoo: Bu şampuanı bir eczaneden 28 TL'ye almıştım. İçeriği tamamen organik. Yapısı kremsiden çok sıvıya yakın. Köpürmesi güzel ama yapısından dolayı erken bitiyor. Özellikle aynı anda kremi ile birlikte kullanıldığı zaman saça olan etkisi harika. Ama bu kadar hızlı biten şampuan olunca (yazın her gün saç yıkamak zorundasınız, hele Kıbrıs'ta) saç kremi ile birleşince biraz pahalı oluyor :) Yine de benim en çok sevdiğim 3 şampuandan 1i kendisi. Eğer fırsatınız varsa mutlaka deneyin.

2. Marks and Spencer Magnolia Shower Cream: Ömrü hayatımda bundan daha kötü bir duş jeli görmedim yaa. Ne köpürüyor ne de manolya kadar güzel kokuyor. Olmamışş !


3. The Body Shop Nutriganics Facial Wash: Bi tık ile yorumumu okuyun :)

4. Live Clean Argan Oil Shampoo: En iyi argan yağı içeren şampuan. Bir Tık ile önceki yorumumu okuyun.

5. Live Clean Argan Oil Hair Mask: T Her ne kadar güzel bir maske olsa da. Benim hasarlı saçlarım için biraz daha yoğunlaştırılmış bir maskeye ihtiyacım var. Çok az bir miktarı yeterli olan bir ürün. Benim saçlarım için bitmek bilmedi resmen. Yaklaşık 25-30 TL arasında piyasada bulabilirsiniz. Saçlar güzel kokuyor ve yumuşacık oluyor. Ancak keratin içerikli bir ürün bu aralar daha çok ihtiyacım olan bir şeymiş gibi :) O açıdan şimdlik yeniden almayı planladığım bir ürün değil. Ama eğer sadece yumuşaklık ve parlaklık istiyorsanız bir deneyin derim. Çünkü bir marketten alacağınız herhangi bir maskeden çok daha güzel olduğuna garanti veririm. 

Şimdilik benden bu kadar,

Love, 


Pin It

6 çok değerli yorum:

Adsız dedi ki...

Live clean markasini ilk kez duydum. Arayip tarayayim bi:)

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

İlk kez live clean markasini goruyorum. Bir arayayim tarayayim bakalim.

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

kitten dedi ki...

ben de organixin komple bu serisini kullanıyorum şu anda :)

onorr dedi ki...

Tbs Nutriganics Facial Wash son 2-3 yıldır benim de favorim <3 Elimin altında mutlaka bulunur.

Lolit@ dedi ki...

@ boyaynasiyansimacisi: Live Clean markasını Watsonslarda bulabilirsiniz ;)

Unknown dedi ki...

canim diger urunleri bilmiorum ama moroccan sampuan amerikada $7 hatta en son 1 al 1 bedava vardi walgreens'te o sayede tanesi $3,5a gelmis oldu. disardan gelen tanidigin varsa yada ebay'den falan almak daha hesapli olabilir.

Blog Widget by LinkWithin