1 Ağustos 2012 Çarşamba

TEK FIRÇA DARBESİ İLE KUSURSUZ KAPATICILIK: GOLDEN ROSE RICH COLOR OJE

GOLDEN ROSE’DAN OJE SÜRME SÜRESİNDE %50 TASARRUF 











Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Rich Color Oje, özellikleri ile bütün bildiklerinizi unutturacak yeni bir akım yaratıyor.
Renkli kozmetik trendlerinin öncüsü Golden Rose tarafından Türkiye’de üretilen ilk geniş fırçalı oje serisi Golden Rose Rich Color Oje, uygulama kolaylığı ve özel formülü ile dikkat çekiyor. Tek katta kapatıcılık özelliği ve geniş fırçası ile göz alıcı ve olağanüstü bir görünüm sağlayan Golden Rose Rich Color Oje Serisi, farklı renk seçenekleriyle de tırnaklarda yaz trendlerinin hâkimiyetini sürdürüyor.

Golden Rose Rich Color Oje Serisi, 35 canlı renk seçeneğinin yanı sıra, ojenin hızlı kurumasını sağlayan Quick Dry Top Coat ve jel yapısıyla dayanıklılık sağlayan Gel Look Top Coat seçeneğiyle de tırnakları süslüyor.

Yosun yeşili, mercan, kırmızı, metalik gri, lavanta gibi sezon modası 35 renkten oluşan Golden Rose Rich Color Oje, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlarken, geniş fırçasıyla tek dokunuşta düzgün bir uygulama ile tırnaklarınızda harikalar yaratıyor.
Ojenin kurumasını beklemeye son!

Golden Rose Quick Dry Top Coat ojenizin üzerine uyguladığınızda, tırnaklarınızda yarattığı parlaklığı ve 60 saniye gibi kısa bir sürede kuruduğunu fark edeceksiniz. Golden Rose Quick Dry Top Coat, dayanıklı olmasının yanı sıra UV filtreleri içeren özel formülü ile sararma ve renk solmasını da önleyerek mükemmel görünüm yaratıyor.
Golden Rose Rich Color Serisi’nde yer alan bir diğer mucizevi ürün Golden Rose Gel Look Top Coat ise, özel jel yapısı sayesinde tırnaklarınızdaki ojeye olağanüstü parlak ve dolgun bir görünüm kazandırıyor. 

Türkiye’deki Golden Rose Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Rich Color Oje’nin fiyatı ise 2.50 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu bir basın bültenidir.
Pin It

3 çok değerli yorum:

nily21 dedi ki...

süpermiş..Golden Rose yenilikler konusunda çok başarılı..

Zeynoo dedi ki...

merak ettim hemen deneyeceğim :)

SaR dedi ki...

Kızlar ben Kıbrıs'ta bulamadım ama çok denenesi duruyor cidden

Blog Widget by LinkWithin