9 Aralık 2012 Pazar

Koral Ruj (Turuncumsu Kırmızı Ruj): Gosh & ArtDeco

Please scroll down to read in English


Koral ya da diğer bir deyişle turuncumsu kırmızı tonlu rujlara ne kadar düşkün olduğumu beni izleyenler bilirler. Buraya, burayaburaya, buraya ve hatta buraya, buraya da bakınız. Hehe evet meraklıyım süslüyüm yani :)

GOSH benim çok sevdiğim kozmetik markası. Danimarka asıllı bu marka İrlanda'da üretiliyor. Renkli kozmetik ve sınırlı cilt bakım ürünleri de bulunan bu markanın herhangi bir ürününü gözleri kapalı alabilirsiniz. Kalite açısından sizi mutlaka memnun edecektir. Bu blogta yavaş yavaş GOSH ürünlerini tanıtacağım. Türkiye'de bazı kozmetik marketlerde satıldığını ama yaygın olmadığını biliyorum. Eğer standını görürseniz mutlaka inceleyin derim...

Rujuna gelince kremsi, inanılmaz nemlendirici ve çok uzun süre dayanan bir ruj olduğunu söyleyebilirim. E vitamini içerdiğini dudaklarınızdayken hissedebilirsiniz :)

ArtDeco ise bir Alman markası ve en az GOSH kadar kaliteli ürünler üretiyor. Özellikle de far, rimel, eyeliner, oje, fondöten ve rujlarını denemiş bir insan olarak size kalitesinden memnun kalacağınızı söyleyebilirim.

TR'de "Douglas"larda bulabilirsiniz deneyebilirsiniz.

Gosh ile yapıları oldukça benzer, sadece GOSH daha nemlendirici ve kremsi bir yapıda olduğu söylenebilir. Artdeco da vitamin E ve pantenol içeriyor. Bu da dudakların daha iri ve pürüzlerin daha yumuşak görünmesine yardımcı oluyor.




Hello lovelies,

My followers know my orangey lipstick liking. I can prove my claim if you herehereherehere and even here or here. (Yess I am lipstickaholic) Today I have two lipstick swatches: GOSH and ArtDeco which are orangey and creamy :)

Gosh is a Denmark based cosmetics company which offers of high quality products. And their lipstick is very creamy and velvety. My lips feel comfortable and moist. Besides it is really long-lasting (literally)

ArtDeco is a German brand which offers high quality products. I have used their mascara, eyeliners, foundation, eye shadows, nail polishes and lipstick. They are all great quality and i am really satisfied with Artdeco products.

Their high performance lipsticks contains vitamin E and panthenol which helps to volumise lips and smooth wrinkles. It looks shiny (but not glittery or wet). So I highly recommend to try their lipsticks.

Much Love
xxx

Photobucket


Pin It

2 çok değerli yorum:

özge dedi ki...

artdecoyu not aldım kesinlikle ilk fırsatta bakıcam:)

kozmetikperisi dedi ki...

Koral renklere bayiliyorum bende ozellikle bugday tenlilere cok yakistiriyorum:)

Blog Widget by LinkWithin